(VIDEO) UZBUDLJIVO U PINKOVIM ZVEZDAMA: Zorica urlala na Maju, a onda je KEMIŠ iznenadio sve!
Foto: Dado Đilas

Svađa

(VIDEO) UZBUDLJIVO U PINKOVIM ZVEZDAMA: Zorica urlala na Maju, a onda je KEMIŠ iznenadio sve!

Stars -

Temperametna članica žirija "Pinkovih zvezda" pokušala je da posvađa bračni par koji nije ostao imun na njene provokacija. Početak petog kruga "Pinkovih zvezda" obeležile su žestoke međusobne svađe članova žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

Posle višenedeljnih rasprava Maje Nikolić i Zorice Brunclik mnogi su mislili da će dve pevačice sklopiti primirje, ponajviše zbog toga što je sudijsku stolicu Dragane Mirković nakratko zauzeo Zoričin suprug Miroljub Aranđelović Kemiš. Međutim, usledili su novi sukobi.

"Ja ne mogu protiv bračnog para", odmah je krenula Maja u napad, a onda je svojom opaskom pokušala da naruši Zoričin i Kemišev odnos.

"Ja sam mislila da Kemiš misli da si ti lepa", provocirala je temperametna članica "Pinkovih zvezda", a novi član žirija nije mogao da veruje šta sluša. "Sram te bilo!", odbrusio je Kemiš Maji. Ipak, ni Zorica nije mogla da se suzdrži, pa je pred svima poručila Nišlijski da je ostavi na miru.

"Sa mene sjaši, molim te! Dosta!", urlala je Zorica, što je sve u studiju ostavilo u čudu.

Iako se trudila da ovoj raspravi ne pridaje značaj, Dara Bubamara nije mogla da ostane nema zbog prizora kojem je prisustvovala, pa je besno poručila kolegama da prekinu sa svađom.

"Da li vi mislite da ste tako bitni?! Dosta više, stvarno!", besnela je Dara.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Uzavrelu atmosferu smirivao je sjajno raspoloženi muzički urednik Pink televizije, poznati hitmejker Damir Handanović, koji je zauzeo mesto Šabana Šaulića.

(Pink)

POGLEDAJTEBONUS VIDEO:

DRUGA STRANA "MEDALJE": Ovo su najveće svađe u žirijima takmičenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja