(VIDEO) ZUBIN MEHTU OSTAVILA BEZ DAHA: Upoznajte prvu starletu bivše Jugoslavije!

Plenila svojim uskim strukom i oblinama

(VIDEO) ZUBIN MEHTU OSTAVILA BEZ DAHA: Upoznajte prvu starletu bivše Jugoslavije!

Stars -
Zorica Gajdaš bila je prva starleta u Jugoslaviji. Glasila je za seks simbol toga doba, a dovoljno je bilo da samo u prolazu pogleda muškarca i da on poželi da joj stvori ceo svet

Beogradska lepotica Zorica Gajdaš bila je prva starleta u Jugoslaviji. Glasila je za seks simbol toga doba, a dovoljno je bilo da samo u prolazu pogleda muškarca i da on poželi da joj stvori ceo svet.

Oni koji nisu imali prilike da je sretnu, uživali su u kadrovima filma "Lito vilovito", gde je plenila svojim uskim strukom, istaknutim oblinama i plavom kosom.

U tom periodu je bilo još atraktivnih glumica, ali je Zorica bila broj jedan i po lepoti i po glasu i po popularnosti. Godinama se prepričavalo da je uspela slavnog dirigenta Zubin Mehta da obori s nogu. Kada je se na kraj koncerta poklonio publici, ugledao je nju kako sedi u elegantnoj haljini i kako se pričalo ostao je bez daha.

Gde god se pojavila privlačila je poglede, mamila uzdahe, a neke i ostavljala "zaleđene" pored nje. Osim u "Lito vilovito" glumila je i u filmu "Burduš", kao i u seriji "Božana". U poređenju sa današnjim starletama, koje vode trku za bujnici dekolte, veću guzu i punije usne, Zorica je bila prirodna lepotica. Pričalo se da niko nema tako uzak struk i savršeno telo kao ona.

http://www.youtube.com/watch?v=p43o32pA3l4
http://www.youtube.com/watch?v=1otxiPIMynY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track