VIKI O SVAĐI SA BEKUTOM: Ne dotiču me prozivke, ponosna sam na svoje poreklo!
Foto: Printscreen

Ne vređa se

VIKI O SVAĐI SA BEKUTOM: Ne dotiču me prozivke, ponosna sam na svoje poreklo!

Stars -

Viki Miljković je južnjakinja i zbog toga se dešava da je u žiriju muzičkog takmičenja "Zvezde granda" prozovu zbog akcenta.

Naime, pevačica koja je poreklom iz Niša nedavno je bila na meti kritika Ane Bekute ali se ona ne ljuti zbog toga.

"Ana je naša lektorka. Ja je zovem kolektorka. Ona je simpatična. Ja sve to shvatam na jedan duhovit i simpatičan način", rekla je Viki.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica je objasnila da je ništa od toga ne vređa i da je ponosna na svoje poreklo.

"Zašto bi me uvredilo? Niko to meni ne kaže zlonamerno. To možda drugačije izgleda vama koji gledate, ali kažem vam, svako na svoj način. Ja jesam sa juga Srbije i jako sam ponosna na svoje, da kažem, geografsko poreklo. I da se opet rodim, kada bih birala gde da se rodim, opet bih izabrala to. Ja sam ponosna južnjakinja i vrlo lepo to nosim sa sobom", rekla je Miljkovićeva za Alo i dodala:

"Kada pokušavaju da zbijaju šale na račun moje dikcije, ja sam oduvek ovako pričala kako pričam i sada ali da imam neki izlet, imam. Znači, to izleti. Ali to sam ja! To je sasvim normalno, jer kada je ne bih imala i kada bih nastavila da se foliram, da pričam drugačije, e onda bi to bilo skroz bezobrazno. Ponosna sam južnjakinja, to sam što jesam!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja