VODILA JE ZVEZDE GRANDA, A SAD ČEKA DRUGOG SINA: Za njenim telom je LUDELA SRBIJA, a u 8. mesecu...
Foto: Damir Dervišagić

Uživa u trudnoći

VODILA JE ZVEZDE GRANDA, A SAD ČEKA DRUGOG SINA: Za njenim telom je LUDELA SRBIJA, a u 8. mesecu...

Stars -

Vodila je emisiju „Zvezde Granda" Sanja Kužet a svaku epizodu pošteno je odradila igrajući na sceni. Vesela, opuštena, ova mlada voditeljka iako je dobila dostojnu zamenu, ipak nedostaje publici.

Ove praznične dane provela je u krugu porodice, jer za samo mesec dana postaje mama drugi put. Njen sinčić Andrej koji ima devet godina dobiće brata. Sanja i njen partner Nemanja Živojinović jedva čekaju rođenje bebe.Kako si dočekala Novu godinu?- Ove Nove godine sam bila domaćin. Ugostila sam rođenu sestru sa porodicom, a pošto je i ona u osmom mesecu trudnoće, bilo je sasvim svejedno kod koga ćemo se okupiti i slaviti. Važno je samo da smo zajedno. Klinci su uživali u novogodišnjoj atmosferi, otvarali poklone u ponoć, igrali i pevali...

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

Šta su tvoje želje za 2017. godinu?- Da smo zdravi, srećni i puni ljubavi! Da uživamo svi zajedno u proširenju naše (šire) porodice za dva dečaka.Kakav Božić pamtiš iz detinjstva i na šta te asocira Božić? Da li poštuješ baš sve običaje?- Božić je najveći porodični praznik, tako da ga slavim u skladu s tim. Da smo svi zajedno na božićnom ručku uz česnicu.Ko je ove godine bio položajnik?- Položajnik mi je bio dvogodišnji sestrić koji je i ove godine usrećio moj dom i uneo toplinu. Volela bih da nastavim tu tradiciju jer mi je zaista prethodna godina bila posebna.Nedavno si ušla u osmi mesece trudnoće, kako se osećaš?- Smanjila sam aktivnosti i potpuno u miru očekujem drugog sina. Lepo se osećam. Uskoro me očekuju poslednje pripreme oko uređenja sobe.

Kako održavaš svoju figuru i u trudnoći? Na nekim fotografijama sa javnih dešavanja videlo se da si i dalje zgodna, bez mnogo kilograma viška?- Zaista se ne opterećujem kilogramima, važno mi je da trudnoća teče kako treba i da se dobro osećam. Moja figura je prava trudnička, sa 13 kilograma više, nisam trendi mršavica samo sa stomakom, razočaraću vas!

Da li ste odabrali ime za bebu i šta misliš kako ćeš se snaći sa drugom bebom, devet godina posle?- Dogovorili smo se jednoglasno oko imena. Čekamo još da ga ugledamo i potvrdimo mišljenje. Tada ćemo doneti konačnu odluku. Spremna sam za ono što me čeka, slika mi je kristalno jasna koje me obaveze čekaju i planiram da uživam u roditeljstvu još više. Biće nas četvoro i verujem u naš tim!

Bonus video:

KARLEUŠA PEVALA NA -20 STEPENI: A evo šta je poručila HEJTERIMA!

Blic/Anastasija Čanović |

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja