VODITELJKA I DALJE NEUTEŠNA: Tužno je bez Milke Canić, jako nam nedostaje njen humor!
Foto: Printskrin, Kurir

bol ne prestaje

VODITELJKA I DALJE NEUTEŠNA: Tužno je bez Milke Canić, jako nam nedostaje njen humor!

Stars -

Voditeljka „Slagalice” Kristina Radenković, novopečena mama, vratila se pred kamere RTS-a, u „Slagalicu”, najgledaniji domaći kviz. A samo mesec dana pošto se Kristina vratila sa porodiljskog odsustva, ekipu „Slagalice” je zauvek napustila supervizorka Milka Canić, jedno od naših omijenih TV lica.

"Tužno je bez Milke. Jako nam nedostaje njen humor. Uvek zamišljamo šta bi ona rekla u nekom trenutku. Ona je bila veoma duhovita, bila nam je svima velika podrška i baš nam nedostaje", kaže Kristina, koja se samo šest meseci nakon što je rodila Taru vratila pred kamere.

VODITELJKA NEUTEŠNA ZBOG MILKE CANIĆ Kraljice optimizma i nepresušne energije, vidimo se jednog dana

"Tata Nikola je čuva dok ja radim. On i beba ne vole da se eksponiraju u javnosti, tako da ostaju kod kuće i kad idem na događaje. Nemamo bebisiterku. Razmišljali smo o tome, ali za sada smo samo mi tu. Lako se dogovramao u vezi sa obavezama.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Uglavnom sam ja sa Tarom, jer ne volim da se odvajam od nje na duže. Tako to ide kada shvatiš da ti je važnije da budeš sa bebom nego da izlaziš", uz osmeh kaže voditeljka, koja je liniju dovela do savršenstva.

(Alo/D.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track