VODITELJKA SKINULA DŽENIFER LOPEZ: Danijelu priveli u zatvor!
Foto: Luka Šarac

Hit foto

VODITELJKA SKINULA DŽENIFER LOPEZ: Danijelu priveli u zatvor!

Stars -

Buzurovićka dočarala lik njujorške detektivke i samohrane majke, koju slavna glumica i pevačica igra u seriji „Nijanse plave“ na kanalu Foks krajm

Danijela Buzurović skinula je Dženifer Lopez! Voditeljka je dočarala lik njujorške detektivke i samohrane majke, koju slavna glumica i pevačica igra u popularnoj seriji „Nijanse plave“.U editorijalu za magazin Stori Danijela je pozirala kao Harli Santos, lik koji tumači Džej Lo u seriji na kanalu Foks krajm, koji u Srbiji slavi deceniju postojanja.- Kad se obučem, osim što volim da budem zadovoljna time kako mi garderoba stoji, najvažnije mi je da mi bude udobno i prijatno. Nisam od onih žena koje će zbog lepote cipela trpeti neudobnost i narednih nedelju dana lečiti žuljeve. Moda je umetnost i u njoj treba uživati - rekla je voditeljka.

Istog dana kad je objavljen ovaj editorijal, fanove ove serije šokirala je vest koja je stigla iz Holivuda - neko je pokušao na setu da ubije Džej Lo! Kako pišu strani mediji, naoružani muškarci upali su na snimanje serije „Nijanse plave“ i pucali su na članove ekipe. Glavne zvezde Dženifer Lopez i Rej Ljota već su otišli kući, a na setu, srećom, niko nije nastradao, a policija je odmah uhapsila napadače.- Asistentkinje su mi rekle da im muškarci prete i da zaključam vrata. Kad sam pošla da zovem policiju, muškarci su počeli da mi lupaju na vrata. Pre toga se čula pucnjava. Policija je brzo došla i uhvatila napadače, sve se smirilo za pet minuta - ispričala je glumica Ketrin Kejts.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja