VOLI DALMATINKE Milan Popović: Sviđala mi se Rozga, a Severinu sam smuvao zbog opklade!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Marina Lopičić

Ljubavna saga

VOLI DALMATINKE Milan Popović: Sviđala mi se Rozga, a Severinu sam smuvao zbog opklade!

Stars -
Jelenu sam poznavao iz viđenja, bila mi je zgodna i simpatična, pa sam hostesi u šali rekao da bi baš bilo fora da ona i ja počnemo ljubavnu vezu, pošto ja obožavam Dalmatinke, pričao je kralj bakra

Jelena Rozga i Milan Popović, bivši verenik Severine Vučković s kojom ima sina Aleksandra, navodno su već nekoliko meseci u vezi. Naime, Rozga je sve česta gošća u stanu Severininog bivšeg supruga Milana Popovića, a Milan je otkrio da mu se Rozga svidela pre Severine i da je Vučkovićevu "smuvao" zbog opklade.

"Meni se zapravo sviđala Jelena Rozga, a Severinu sam "smuvao" radi opklade", pričao je Milan Popović, opisujući novinarima početak svoje ljubavne priče sa Severinom Vučković.

"Dve godine pre nego li sam i upoznao Severinu, dakle, u leto 2008. godine, jednog poslepodneva u marini u Budvi pričao sam s hostesom koja je tada radila na mom brodu. Pričali smo o svemu, pa tako i o devojkama. Reč po reč, i progovorili smo i o Jeleni Rozgi, koja je tih dana imala nastup u Budvi. Jelenu sam poznavao iz viđenja, bila mi je zgodna i simpatična, pa sam hostesi u šali rekao da bi baš bilo fora da ona i ja počnemo ljubavnu vezu, pošto ja obožavam Dalmatinke. A hostesa je na to rekla: Ma, kakva Jelena! Smotaj ti Severinu ako si frajer! Na to sam ja u šali odgovorio: Samo treba da je upoznam, pet minuta će mi biti dovoljno", rekao je tada Milan Popović, koji danas, nakon što su mediji objavili da su Rozga i on već mesecima u ljubavnoj vezi, ćuti.

Naime, 37-godišnja Splićanka viđena je kako u više navrata ulazi, odnosno izlazi iz stana dvanaest godina starijeg srpskog "kralja bakra".

"Nju ne možete da primetite, a da je ne prepoznate. U pitanju je velika zvezda i svi se obradujemo kad je vidimo. A u poslednjih mesec dana često je viđamo", ispričali ljudi iz teretane koja se nalazi u blizini stana Milana Popovića.

Priču je dodatno začinio i anonimni izvor koji je poverio kako su se Rozga i Popović družili pre nego što je on počeo vezu sa Severinom. Međutim, kako netrpeljivost između ove dve Splićanke postoji još odavno, Milan je prekinuo kontakt s Jelenom čim je počeo vezu sa Severinom. Obnovili su ga prošle godine kada su postali i više od prijatelja.

"Gospodin Popović nema nikakvog komentara na te napise", rekla je njegov PR, a bez komentara je i Jelena Rozga.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Podsetimo, Severina je Jeleni na početku samostalne karijere često pomagala savetima, a 2007. godine pozvala ju je i na svoj veliki koncert u Umagu, gde su dve Splićanke skupa otpevale "Sve bi seke ljubile mornare".Četiri godine kasnije, Severina se kao gošća pojavila na Jeleninom koncertu u prepunoj splitskoj Areni.

http://www.youtube.com/watch?v=5Ou3jhAWkf0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja