VRELI PAPARACO: Džaba Ani čipka, nema ko da pipka!
Foto: Dragan Kadić

Posle ovih fotografija biće vam potrebno hlađenje

VRELI PAPARACO: Džaba Ani čipka, nema ko da pipka!

Stars -
Nikolićeva nekoliko sati pred koncert u Budvi provela sama pored bazena, gde je telefonirala i slala selfije nekome ko joj je mamio osmeh na lice

Ana Nikolić u pola noći, preplanula, u donjem vešu šeta sama na bazenu.Scena koja za većinu muškaraca predstavlja prizor o kojem maštaju da im se dogodi barem jednom u životu. E, to o čemu prosečan Srbin mašta, Kurirov paparaco i zabeleži! On je zgodnu Paraćinku uslikao u Budvi pored privatne vile, koju je Nikolićeva iznajmila tokom boravka na primorju.

Nekoliko sati pred koncert u jednoj budvanskoj diskoteci, Ana je u seksi donjem vešu izašla na bazen da se malo relaksira, ali i da obavi telefonske razgovore, koji su joj po izrazu lica, reklo bi se, veoma prijali. Očigledno je, pored morskog, pevačicu zakačio i ljubavni talas jer kako drugačije objasniti njenu potrebu da u seksi vešu slika selfi fotografije, i to u zanosnim pozama. Čisto sumnjamo da pokazuje drugaricama kako izgleda pred nastup.

Sudeći po fotografijama, pevačica se pred leto posvetila teretani jer joj je linija na zavidnom nivou, a mnogobrojni koncerti i nespavanje usled istih nisu ostavili trag na njenom telu jer Ana izgleda sveže i raspoloženo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track