Vučićev stilista oblači Bojanu za Evroviziju
Foto: Dragan Kadić

Kreator inspirisan vedrinom

Vučićev stilista oblači Bojanu za Evroviziju

Stars -
Igor Todorović, koji već godinama vodi računa o odevnim kombinacijama premijera Srbije, biće zadužen i za stajling naše predstavnice na Evrosongu

Srpsku predstavnicu na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije Bojanu Stamenov za scenu u Beču stilizovaće poznati kreator Igor Todorović, koji je već godinama zadužen za stajling premijera Aleksandra Vučića.Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Todorović ima specijalan zadatak da Bojanin izgled uklopi s temom pesme „Ceo svet je moj“, s kojom će nas predstavljati u Austriji pevajući je na engleskom.- Imamo ideju da režiju Gorčina Stojanovića usaglasimo sa stajlingom. Zadatak nam je da napravimo proizvod koji će Bojana predstaviti na Evroviziji, uz isticanje njene vedrine i pozitivnog duha. Time ćemo biti inspirisani - kaže Igor, koji ističe da još nema jasnu sliku kako će predstavnica Srbije izgledati na bini u austrijskoj prestonici:

Stručnjak... Igor Todorović
Stručnjak... Igor Todorović

- Još smo na početku. Trenutno radimo istraživanje koji su to elementi u kojima će se ona dobro osećati tokom nastupa. Mnogo kockica mora da se složi kako bi finalni proizvod bio savršen - naglašava Todorović.Kako dalje navodi, posao stiliste premijera i predstavnice naše zemlje na Evrosongu podjednako je odgovoran, ali različit.- To su dva potpuno različita posla koja zahtevaju potpunu posvećenost. Saradnja s premijerom, kao i s našom predstavnicom na ovako velikom takmičenju, zahteva ozbiljnost i odgovornost - kaže stilista, ne želeći da otkriva ostala imena svojih poznatih klijenata poštujući njihovo pravo na privatnost.

Obučen po poslednjoj modi... Aleksandar Vučić
Obučen po poslednjoj modi... Aleksandar Vučić

S druge strane, Bojana je oduševljena što će sarađivati s jednim od naših najboljih stilista:- Baš se radujem. Sigurna sam da je veliki izazov stilizovati prvog čoveka jedne zemlje, i on to odlično radi, i mislim da će se s podjednakom inspiracijom posvetiti i dami koja Srbiju predstavlja u Evropi i svetu - prenela je svoje impresije za Kurir.

Na dobrom glasuTODOROVIĆ SREĐUJE I BEKUTU I ZORANU!Todorović, osim o premijerovom, brine i o izgledu još nekih ministara iz Vlade, kao i o stajlingu mnogih poznatih ličnosti. Tako se u prvim redovima na njegovim revijama može videti ministarka Zorana Mihajlović, a poznato je da je Igor zaslužan i za izgled pevačice Ane Bekute.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track