ZANEMELA OD BOLA: Ella sahranila muža

Danijela se oprostila od životnog saputnika

ZANEMELA OD BOLA: Ella sahranila muža

Stars -
Na Svetoilijskom groblju u Leskovcu juče je do večne kuće ispraćen Saša Stoiljković, suprug pevačice koja je trebalo da uđe na „Farmu 6“

Pevačica Danijela Stoiljković Ella (35), koju je smrtni slučaj sprečio da uđe na „Farmu 6“, juče je na Svetoilijskom groblju u Leskovcu sahranila supruga Aleksandra Saše Stoiljkovića (45).Njen muž, podsećanja radi, preminuo je pošto ju je ispratio u karantin pred sam ulazak u rijaliti.

Naime, Aleksandar je suprugu dovezao u Šimanovce, poželeo joj mnogo uspeha i sreće, uz napomenu da istraje jer ima njegovu apsolutnu podršku.

Samo deset minuta kasnije preminuo je od srčanog udara.

Pošto je ostavio suprugu, on je krenuo automobilom nazad ka Beogradu, ali je još u Šimanovcima stao na pumpi da bi kupio sok. Prilikom izlaska s pumpe je pao. Hitna pomoć je ubrzo došla, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Aleksandar i Danijela bili su zajedno od njene 18. godine. Važili su za idiličan i skladan par.Na njegovom poslednjem ispraćaju do večne kuće bilo je mnogo poznatih lica iz sveta fudbala, rukometa, košarke, sa pozorišne scene i estrade. Tuga i jecaj usledili su kada su se pored odra pojavili Sašini najmiliji. Supruga Ella, skrhana od bola, nemo je posmatrala kovčeg, dok su ga njegovi najbolji drugovi unosili u crkvu na opelo.Među onima koji su došli da se oproste od ovog mladog čoveka bilo je i poznatih biznismena i političara.

Tužna povorka... Leskovčani ispratili svog sugrađanina
Tužna povorka... Leskovčani ispratili svog sugrađanina

(A. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track