ZARATILE STARLETE Tijana: Ava je moron, prodaje se za 100 evra
Foto: Zorana Jevtić

Pred početak „Parova“

ZARATILE STARLETE Tijana: Ava je moron, prodaje se za 100 evra

Stars -
Ajfonka žestoko prozvala Karabatićevu, sa kojom će se naći u rijalitiju koji je sinoć počeo na televiziji Hepi
1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Četvrta sezona kontroverznog rijalitija „Parovi“ počeo je sinoć na TV Hepi. Kako je produkcija najavila, 22 učesnika su se uselila u luksuznu vilu u Zemunu, a njima će se uskoro pridružiti srpska i hrvatska starleta Tijana Ajfon i Ava Karabatić.

Dobro zna kako da se brani... Ava Karabatić
Dobro zna kako da se brani... Ava Karabatić

Ista MacaIako se nikada nisu upoznale, Tijana Ajfon je žestoko udarila na buduću konkurenciju u rijalitiju koji ju je proslavio.- Da li to stvorenje treba komentarisati? Dno je za nju institucija. Izblajhani mentol koji se prodaje za 100 evra. Ne znam ko joj i to plati! Biće ona druga Maca Diskrecija. Ma, ne zna se koja je gora i jadnija - poručila je Ajfonka.Njene uvrede hrvatska starleta je protumačila kao strah od konkurencije:- Ja tu osobu ne poznajem, ali znam da sam dama za nju. Poštujem svačije mišljenje. Veliki sam igrač i ta Tijana to verovatno zna. Čim udara na mene, znači da me se boji. Shvatila je da sam joj konkurencija. Ava ne može da bude Maca jer je institucija i postoji dugo. Nikad ne treba potceniti protivnika, setimo se Stanije Dobrojević. Nju sam jednim potezom izbacila iz „Survajvera“, da ne pričam o Maji Nikolić i Vendi.

Najbolje drugariceMa, smešna mi je ta informacija da se ja prodajem za 100 evra. Prenesite toj Ajfonki da može da odahne i da spava mirno. Nek bude pametna jer ta izblajhajna plavuša joj može postati najbolja drugarica - ironično je rekla Ava Karabatić.Inače, pored njih dve, u rijaliti, prema saopštenjima produkcije, ulazi i Miki Ðuričić, koji je nedavno izbačen iz rijalitija „Maldivi“ jer je prebio Ivana Gavrilovića, zbog čega je dobio uslovno šest meseci. Ružica Veljković takođe će biti deo nove postave, a u vilu se useljava i pevačica Ivana Elektra. Ipak, očekuje se da će pobednik prošle sezone „Parova“ Nenad Marinković Gastoz držati gledaoce uz Hepi televiziju.

Iskusni rijaliti igrači... Gastoz, Ružica
Iskusni rijaliti igrači... Gastoz, Ružica

General ne želi u šou... Miroslav Milošević
General ne želi u šou... Miroslav Milošević

ZA KURIR GENERAL MIROSLAV MILOŠEVIĆ NE ULAZIM U „PAROVE“General Miroslav Milošević, koji je do 2006. godine bio na čelu policije u Srbiji, neće ući u rijaliti „Parovi“, koji je sinoć startovao kao što je najavljivano. Naime, penzionisani policajac za Kurir kaže da se sa produkcijom televizije Hepi nije dogovarao o svom učešću.- Niko iz produkcije „Parova“ nije izašao ispred mene sa takvom ponudom. I da su mi ponudili, a nisu, ljubazno bi ih odbio. Tražim izvinjenje od produkcije zato što su mi napravili veliki problem. Sva rodbina i prijatelji me zovu i pitaju jesam li lud da uđem u rijaliti - rekao je general Milošević za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track