ZAVRŠENO SUĐENJE: Ružica Akiju oprostila batine, njegov otac joj pružio ruku
Foto: Kurir

Vreme leči sve

ZAVRŠENO SUĐENJE: Ružica Akiju oprostila batine, njegov otac joj pružio ruku

Stars -
Ja nikom ne želim da upropastim život, to što se dogodilo jeste ružno, ali vreme leči sve, govori Ružica

Na suđenju, na kojem je Ružica Veljković, učesnica serijala "Parovi" bila u svojstvu svedoka, još jednom je ponovljeno da ona odustaje od tužbe protiv Andrije Markovića Akija, kojeg je prijavila za fizičko zlostavljanje i maltertiranje policiji.

Isti iskaz koji je ispričala u policijskoj stanici, ponovila je i pred sudijom. Do detalja je ispričala o udarcima, vezivanju za radijator, maltretiranju.

"Posle te prijave policiji, Andrija i ja smo se pomirili i nastavili vezu, tako da sam još tada povukla tužbu protiv njega", kaže Ružica Veljković.

"Sada sam to ponovila pred sudijom. Ne želim da svedočim protiv njega. Mi smo imali i lepih trenutaka, a to što se dogodilo želim da zaboravim i verujem da će vreme sve zalečiti."

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Pošto je rekla da odustaje od tužbe, prišao joj je otac Andrije Markovića, koji je advokat i pružio joj ruku i zahvalio se. Na pitanje sudije da ukoliko tužilaštvo bude podiglo optužnicu protiv pevača i ispostavi se da je kriv modelsica ima pravo da traži novčanu odštetu, ona je rekla:

"Meni to nije potrebno. Mlada sam, zaradiću novac, karijera je tek ispred mene. A ukoliko sud ipak odluči da meni pripadne neki novac, ja želim da to sve ide u humanitarne svrhe."

A kako bi se ponašala ukoliko Andrija Marković Aki bude želeo da je vidi i zahvali joj se što ga je poštedela svega, uprkos što je bio grub prema njoj, učesnica rijaltiija na Hepi televiziji je rekla:

"Ja nikom ne želim da upropastim život, to što se dogodilo jeste ružno, ali vreme leči sve. Sa Andrijom, ipak, ne bih razgovarala, a želim mu sve najbolje u životu."

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track