ŽELI JOŠ JEDNU ŠANSU: Žabac moli Gocu Božinovsku da se pomire

Neumoljiva

ŽELI JOŠ JEDNU ŠANSU: Žabac moli Gocu Božinovsku da se pomire

Stars -
Sada kada je prošlo već neko vreme, Žabac sve teže podnosi činjenicu da mu se Goca neće vratiti, pa je svakodnevno obasipa SMS-ovima, u kojima je preklinje da se pomire, rekao je izvor

Iako su bili na korak do oltara, Goca Božinovska i Nebojša Tubić, poznat po nadimku Žabac, prekinuli su petnaestogodišnju romansu na insistiranje pevačice, ali njen bivši dečko ne želi tako lako da odustane od nje.

Naime, Žabac svakodnevno obasipa pevačicu SMS-ovima, u kojima je moli da njihovoj vezi pruži još jednu šansu, ali ona još uvek nije spremna da se pomire.

"Goca i Žabac razišli su se prošle godine, i to na njeno isnsistiranje, jer nije mogla da izdrži pritisak koji joj je on stalno nametao, a ticao se njihovog zajedničkog života. S obzirom na to da oboje iza sebe imaju brakove i decu, a samim tim su preko deceniju zajedno, Žabac je Goci predložio da njih dvoje žive zajedno u Novom Sadu. Pevačici njegov predlog nikako nije odgovarao, pa je to i glavni razlog njihovog prekida", rekao je izvor."Sada kada je prošlo već neko vreme, Žabac sve teže podnosi činjenicu da mu se Goca neće vratiti, pa je svakodnevno obasipa SMS-ovima, u kojima je preklinje da se pomire. Međutim, pevačica je čvrsta u svojoj odluci, jer joj životno iskustvo ne dozvoljava da ponovo sastavlja nešto što je već puklo. Rekla mu je da će razmisliti, ali mislim da do pomirenja neće doći", zaključio je izvor.

Goca je izgleda tvrd orah.

"Nebojša i ja smo se razišli na kulturan način, bez ružnih reči i scena, jer smo zreli i odrasli ljudi. Neke stvari ne mogu da tolerišem i odobravam", bilo je sve što je Božinovska rekla.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track