ŽELJNO STE ČEKALI: Predaudicija X Faktora uskoro počinje!

Potraga za zvezdom

ŽELJNO STE ČEKALI: Predaudicija X Faktora uskoro počinje!

Stars -
Najpopularniji pevački šou program na svetu "X Faktor" uskoro počinje sa novom, drugom sezonom

Ako i vi želite da dobijete šansu, prijavite se na do utorka, 27. januara, kada počinje opsežna regionalna potraga za novim muzičkim idolom današnjice!

Predaudicije će biti održane u čak osam gradova: Skoplje (2-3.2.2015.),Podgorica (4.2.2015.), Split (5.2.2015.), Zagreb (7-8.2.2015.), Banja Luka (9.2.2015), Sarajevo (10.2.2015.), Novi Sad (12.2.2015.), dok je za srpsku prestonicu predviđeno čak tri dana (13-15.2.2015.) tokom kojih će stručna komisija saslušati sve prijavljene kandidate I doneti odluku o tome ko od njih prolazi dalje i dobija priliku da svoje pevačke sposobnosti I tkz faktor “X” pokaže pred regionalnim uticajnim članovima žirija na audicijama koje slede u februaru. Pravo učešća imaju stariji od 14 godina.

Foto: Luka Pilipović
Foto: Luka Pilipović

Sudeći po interesovanju, broju i kvalitetu pristiglih prijava druga sezona ovog regionalnog takmičenja biće najuzbudljivija tv avantura do sada i neće biti lako odabrati najbolje. Međutim, kako biste ostavili dobar utisak na stručnu komisiju daju vam nekoliko saveta:

Ne imitirajte poznate pevače

Izaberite omiljenu pesmu (pesma ne mora biti zahtevna)

Budite originalni

Budite dobro raspoloženi i pobedite tremu

Verujte u uspeh

Foto: Luka Pilipović
Foto: Luka Pilipović

“Najvažnije je da se kandidat opusti, pobedi tremu i bude svoj. Najpoznatiji šou na svetu “X Faktor” nije samo pevačko takmičenje: ne tražimo samo odlične pevače, već osobe koje poseduju prepoznatljiv karakter, ono nešto posebno tkz. faktor X. Veoma smo ponosni što je po dosadašnjim obrađenim podacima, broj i kvalitet prijavljenih prevazišao sva naša očekivanja! Međutim, još jednom pozivamo sve talentovane ljude da preuzmu stvar u svoje ruke i prijave se za učešće u najvećem pevačkom šou programu regiona koji, da podsetimo, od anonimnih pojedinaca stvara nove regionalne muzičke idole", kaže Milena Popović, potparolka produkcije šoua.

Prijave se vrše na Fejsbuk stranici https://www.facebook.com/XFactorAdria i sajtu www.prva.rs, a ako ne stignete da se prijavite tako, možete i direktno na lokacijama predaudicije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja