ŽENA SAŠE POPOVIĆA: Ne može moj brak da poremeti neka Cuca, Juca, Muca
Foto: Dragan Kadić

Suzana se ne plaši za muža

ŽENA SAŠE POPOVIĆA: Ne može moj brak da poremeti neka Cuca, Juca, Muca

Stars -
Pevačica otkriva da je pronašla tajni recept koji joj pomaže da svog muža zadrži uz sebe i da ne odluta u tuđe krevete

Poznata folk pevačica Suzana Jovanović već dugi niz godina u skladnom i srećnom je braku sa direktorom „Grand“ produkcije Sašom Popovićem.

Iako je on stalno okruženim mladim i lepim ženama, uglavnom iz njene branše, ona se ne boji da će joj ga neka od njih preoteti. Pevačica da nju ne može da zadesi sudbina supruge pevača Šabana Šaulića, barem prema pisanju medija.

"Ne plašim se ja za mog Sašu, jer mislim da mnoge stvari zavise od žene. Ako vodi računa o tome da svog muža privoli da se što pre vrati kući, nema zime! Od žene zavisi kako će ga privoleti - da li ručkom, decom, nekim zajedničkim stvarima. Ja sam kod mog muža pronašla šifru šta treba da radim. Svaka žena kod svog muškarca treba da nađe taj tajni kod kako da prodre do njegovog srca i duše. Kad se to pronađe, onda je brak dobar, lep i dugotrajan i onda ti ništa ne može tamo neka Cuca, Juca, Muca", izričita je Suzana.

Jovanovićeva je još jednom istakla da je samo ona uspela da ga dugo zadrži uz sebe I da to ne bi moglo da pođe za rukom još nekoj.

"Moj muž posle posla uvek žuri kući, jer sam ga naučila da voli toplinu doma. Ne znam kakva bi žena mogla da se pojavi, pa da zbog nje ne požuri kući. Zašto bih, recimo, zbog tri minuta zadovoljstva koje i u svom domu imam, stavila na kocku celi svoj život? I moj Sale tako razmišlja. Može neka da bude mlađa, lepša, zgodnija, pametnija... Ali, koliko dugo pametnija? Ne verujem da ijedna može da bude toliko dugo pametna da bi mogla da ga zadrži onoliko dugo koliko sam ga ja zadržala. Naučila sam Saleta šta je toplina doma i nikad ne bih činila ništa zbog čega bi on iz doma bežao", dodala je pevačica.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

(Vesti online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja