ŽIVELI: Vesna Zmijanac ima dobar cug!
Foto: Dragana Udovicic

Stukla tri koktela za pet minuta

ŽIVELI: Vesna Zmijanac ima dobar cug!

Stars -
MANTA, MANTA JOJ SE Folk pevačica se opustila na proslavi prvog rođendana Grand narodne televizije i ispijala piće za pićem, zbog čega je kasnije gubila tlo pod nogama
1 / 2 Foto: Dragana Udovicic

Vesna Zmijanac nikad nije krila da voli da se opusti uz koju čašicu, a na proslavi prvog rođendana Grand narodne televizije svi su se uverili da joj prijaju i kokteli.

Pevačica se oraspoložila i natezala čašu jednu za drugom. Za samo pet minuta drmnula je čak tri koktela. Prvo je cirkala na sceni s kolegama. Onim žute boje nazdravila je domaćinima i poželela im da dugo traju, a kad je ispraznila čašu, popila je i onaj crveni, koji nije legao Ani Bekuti. Vesni se taj baš dopao, pa je konobaru poručila da joj napravi isti takav. Njega je ponela kad je izašla iz studija da se malo rashladi. Sela je u baštu restorana sa Snežanom Ðurišić i natezala. Posle nekog vremena shvatila je da je pripita.

- Mene je malo uhvatilo. Udara u noge - požalila nam se Vesna, koja duže vreme nije ustajala sa stolice. Kad se podigla, uspela je da se nekako održi na nogama. Ostatak večeri provela je ćaskajući s kolegama puštajući im pesmu „Ponovi za mnom“, koju će izvesti na drugom Pink festivalu.- Nikolija i Relja su me nagovorili da se prijavim na festival. Idem da budem deo nečeg lepog. Da se ja pitam, nikad ništa više ne bih snimila - poručila je vesela Vesna.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track