ŽIVOTNA DRAMA KAĆE GRUJIĆ: Pevačica povredila KIČMU, nije mogla na noge
Foto: Damir Dervišagić

Povredila pršljen

ŽIVOTNA DRAMA KAĆE GRUJIĆ: Pevačica povredila KIČMU, nije mogla na noge

Stars -

Pevačicu Katarinu Grujić već godinama tera maler kada je reč o zdravlju, a u tom stilu joj je počela i nova godina.

Lekari su utvrdili da je Grujićevoj iskočio pršljen, zbog čega ima nesnosne bolove. Katarina je, kako saznajemo, uplašena za zdravlje jer ukoliko joj masaže i terapija ne pomognu, moraće na operaciju.

"Kada je nedavno ostetila jake bolove u kičmi, Kaća nije ni slutila da ima ozbiljan problem. Mislila je da su joj mišići oko kičme stradali zbog stalnog hodanja na štiklama i čestih putovanja. Kada se jednog jutra probudila sa tolikim bolom da nije mogla da stane na noge, pozvala je maserku, koja joj je odmah rekla da sa njenom kičmom nešto nije u redu i da mora hitno da ode kod lekara. Snimak kičme odmah je pokazao da joj je jedan pršljen iskočio, pa su joj istog trenutka prepisali terapiju. Lekarski tim je uveren da nakon terapije i masaža neće biti potrebe za operacijom, ali je Kaća svejedno uplašena", rekao je izvor blizak Katarini.

"Pala sam pre dve i po godine. Okliznula sam se na pločicama u WC u jednom kafiću i udarila donjim delom kičme u stepenik. Taj deo mi je istog trenutka pomodreo i imala sam jake bolove mesec dana, ali kako sam tada bila na moru, nisam imala kome da se obratim. Posle se bol sve češće javljao, ali nisam obraćala pažnju, dok nisam otišla na masažu i maserka mi rekla da mi je pršljen iskočio", rekla Katarina, koja uprkos problemu koji ima nije otkazala nastupe.

Kako saznajemo, njoj su lekari objasnili složenost situacije u kojoj se našla, naročito jer je prošlo dve godine od pada, pa je pršljen ostao u tom položaju. S obzirom na to da nastupa kako je isplanirala, oni su joj savetovali da ne obuva cipele sa visokim štiklama i da manje đuska na bini.

Podsetimo, Katarina je nedavno operisala glasne žice, ubrzo nakon toga je sebi presekla tetivu na ruci dok je prala čaše u kući, zbog čega je hitno operisana. Grujećeva je probleme sa zdravljem imala i kada se prošlog leta otrovala hranom na Crnogorskom primorju, dok ju je pre nekoliko meseci udario taksista dok je prelazila ulicu ka menjačnici.

Na sreću, tada nije zadobila ozbiljnije povrede, iako ju je auto pokosio. Ona je nedavno otkrila i da su joj lekari spasli život kada joj je u srednjoj školi puklo slepo crevo. S obzirom na sve što joj se dogodilo, ne čudi što je pred ulazak u novu godinu poželela da bude zdrava jer, kako kaže, nema više snage da se vucara po bolnicma.

Bonus video

CECIN SIN IZGLEDA ŽESTOKO, A MEKOG SRCA: Ovakvog VELJKA još niste videli! ODUŠEVIĆE VAS!

Alo/D. Rakočević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track