ŽIVOTNA DRAMA RAJKA DUJMIĆA: Izbacivanje iz Novih fosila uništilo mi je zdravlje, osećam se užasno!
Foto: Kurir

Menjaju ime

ŽIVOTNA DRAMA RAJKA DUJMIĆA: Izbacivanje iz Novih fosila uništilo mi je zdravlje, osećam se užasno!

Stars -
Moje zdravlje je veoma narušeno i ne osećam se dobro. Ovde je reč o sagi koja nema ni početka ni kraja. Ja nisam šef Novih fosila, već kompozitor, rekao je Dujmić

Rajko Dujmić proživljava možda najteže dane u svojoj karijeri.

Poznati kompozitor nedavno je izbačen iz benda Novi fosili, a novi udar na njegove živce došao je i promenom imena benda. Naime, Novi fosili bi uskoro mogli postati samo Fosili, jer pravo na ime poseduje upravo Dujmić. Cela ova novonastala situacija strašno je pogodila poznatog kompozitora, čak mu je i uticala na zdravlje.

"Moje zdravlje je veoma narušeno i ne osećam se dobro. Ovde je reč o sagi koja nema ni početka ni kraja. Ja nisam šef Novih fosila, već kompozitor. Ta grupa simbolizuje najsrećnije dane mog života i života mnogobrojne publike koja je volela te pesme i sačuvala ih od zaborava. Moju decu niko ne može da otme, a oni mogu da sviraju i pod imenom Josip Broz Tito, što se mene tiče. Svejedno mi je", rekao je Dujmić osvrnuvši se i na tvrdnje članova grupe da u poslednje vreme nije mogao normalno da funkcioniše.

"Nikad nisam došao u poziciju da sam bespomoćan i da svoj život ne mogu sam da organizujem. Svako od nas ima pravo na mladost i eksperimente, ali to ne znači da bi ga baš to tokom života trebalo da obeleži kao čoveka", kaže Rajko kojem je želja da sapunicu oko imena Novih fosila s ostalim članovima reši unutar četiri zida.

"Želim da to rešimo zajedno, kao ljudi, a ne preko novina, društvenih mreža i sudskih procesa", zaključio je "tata" Novih fosila.

Foto Kurir
Foto Kurir

(Tportal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track