ZMAJ IZ ŠIPOVA NAPUSTIO PAROVE: Hitno morao da se javi sudu!

Vratio se kući

ZMAJ IZ ŠIPOVA NAPUSTIO PAROVE: Hitno morao da se javi sudu!

Stars -
Zmaj se tereti zbog pucanja iz trofejnog oružja od pre tri godine te malog incidenta sa njegovim bratom

Zmaj od šipova napustio je vili u Zemunu i morao je hitno da se vrati kući. Iako je danas u Osnovnom sudu u Mrkonjić Gradu Iliji Grahovcu, poznatijem kao Zmaj od Šipova, a koji je učesnik reality showa “Parovi”, i njegovom bratu Rajku trebalo biti nastavljeno suđenje, zbog nedolaska tužioca ročište je prolongirano.

"Na ovo ročište Zmaj je došao iz Beograda, a njegov brat iz bolnice iz Banjaluke gde je operisan zbog karcinoma. Moj klijent Zmaj se tereti zbog pucanja iz trofejnog oružja od pre tri godine te malog incidenta sa njegovim bratom. Očekivao sam da će danas biti povučena optužnica jer dokazi su nikavi jer tu i nema nikave krivične radnje. Pucanje iz stare kubure nije krivično delo, a sukob s bratom koji je moj klijent imao i koji je rezultirao lakim telesnim povredama, također nije krivično djelo jer su braća jedan drugom oprostili. Međutim, tužilac se nije pojavio i ročište je prolongirano za jesen ", pojasnio je Tomić.

On je dodao da se Zmaj odmah treba da se vrati za Beograd ,odnosno u kuću reality showa “Parovi”.

Zmaja od Šipova zbog privatnih razloga neće biti sa ostalim ukućanima jer je morao privremeno da napusti vilu, ali će se on uskoro vratiti, rečeno je tokom večerašnjih nominacija.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Avaz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track