ZORICA MARKOVIĆ SE HVALI: Pevala sam s Tomom i Šabanom!
Foto: Dragan Kadić

Karijeru započela uz legende

ZORICA MARKOVIĆ SE HVALI: Pevala sam s Tomom i Šabanom!

Stars -
Krenula sam sa Zdravkovićima, a najviše sam pratila Šabana Šaulića na nastupima, pohvalila se Zorica, istakavši da je u kafanu ušla sa 20 godina

Učesnica „Velikog brata“ Zorica Marković, koja se bavi pevanjem, karijeru je počela u kafani s braćom Tomom i Novicom Zdravkovićem.- Krenula sam sa Zdravkovićima, a najviše sam pratila Šabana Šaulića na nastupima - pohvalila se Zorica, istakavši da je u kafanu ušla sa 20 godina.Ona je tada rešila da se posveti muzičkoj karijeri, ali snimanje CD nije je interesovalo.Pevala je u Kanadi, Švajcarskoj, Italiji, bivšoj Jugoslaviji, a zadržala se u Nemačkoj, gde je poželela da ostane.- U Nemačkoj smo bili po pola godine. Iako su plate tada tamo bile ogromne, morala sam da radim dodatno kako bi mi nešto i ostalo, jer imala sam trošak za stan, kiriju, hranu, a pride sam i roditeljima slala novac. Muzičke plate su bile oko 1.500 maraka, a troškovi oko 600. Počela sam da konobarišem u Štutgartu, a pošto sam malo vetropirasta, rešila sam da odem u Manhajm, gde sam pevala i konobarisala u jednom klubu, i odlično mi je išlo jer sam nemački pričala perfektno - otkrila je Zorica, koja je kao pobednica šou-programa „Moja kuhinja, moja pravila“ zaradila 50.000 evra.(LJ. R.)

GabaritnaMIKI TREBA BAGER ZA MLADUZorica i Mika, iliti Mandarina i Kebab Džunior, nakon venčanja podelili su utiske s Velikim bratom. Dok je Markovićeva hvalila svog mladoženju da je dobar i sladak, on je priznao da mu je potreban bager da je prenese preko praga. Na kraju su se, na Zoričin predlog, usaglasili da je dovoljan i viljuškar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track