ZORICA USLOVILA PRODUKCIJU: Evo šta je Brunclikova tražila da bi bila u žiriju Pinkovih zvezda
Foto: Damir Dervišagić

Nećete verovati

ZORICA USLOVILA PRODUKCIJU: Evo šta je Brunclikova tražila da bi bila u žiriju Pinkovih zvezda

Stars -

Zorica Brunclik, jedno od najvećih imena domaće narodne muzike, uslovila je čelne ljude Pinka, Željka i Milicu Mitrović prilikom pregovora o njenom učešću u njihovom muzičkom formatu "Pinkove zvezde".

Naime, Zorka je zahtevala da ima svoj apartman, koji mora da bude roze.

Mitrovići nisu imali kud, pa su pristali, a šta je sve Zorica tražila od njih, otkriva nam izvor koji radi na ružičastoj televiziji.

"Zorica smatra da je bitan deo buduće sezone "Pinkovog" takmičenja, pa je rešila da Željka i Milicu stavi na muke. Prihvatila je da sedi na sudijskoj stolici za dobar honorar, ali je imala i jedan poseban zahtev.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Brunclikova je tražila da joj u Šimanovcima, gde se snimaju emisije, obezbede njen lični prostrani apartman, koji mora da bude ofarban u roze. I ne samo to! Po celoj prostoriji treba da se nalaze latice ruža, a neki elementi u apartmanu takođe treba da budu u njenoj omiljenoj boji. Ona će se tu odmarati i obedovati, ali i družiti sa predstavnicima sedme sile.

Mitrovići su u početku mislili da se Zorica šali, ali kad su shvatili da je ozbiljna, rešili su da joj izađu u susret, jer veruju da će im podići gledanost. Pristali su na njen uslov, ali su joj naglasili da mora da bude megazabavna i da televizijski gledaoci ostanu prikovani uz taj program", ispričao nam je u poverenju šokirani radnik popularne televizije.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Zorica nije bila raspoložena da daje izjave.

"Ne dajemo nikakve komentare telefonskim putem. Ne zanima nas zbog čega nas zovete. Hvala na razumevanju. Prijatno", poručio nam je kratko poznati harmonikaš i kompozitor Miroljub Aranđelović Kemiš, inače Zoričin suprug.Uzgred, osim Brunclikove, u trećoj sezoni "Pinkovih zvezda" učestvovaće i njena koleginica iz folk branše Dragana Mirković. Ona nije tražila posebne uslove, ali ih je dobila. Željko je obećao Dragani da će svake nedelje zbog snimanja popularnog takmičenja u Beogradu privatni avion slati po nju u Beč.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Alo/Milen Vesović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track