ZORICA UZVRAĆA UDARAC: Maja pije iz ruke mom Kemišu!
Foto: Printskrin

Pinkove zvezde

ZORICA UZVRAĆA UDARAC: Maja pije iz ruke mom Kemišu!

Stars -

Otkako je Maja Nikolić došla u žiri „Pinkovih zvezda”, svaka subota je puna iznenađenja, svađa, ali i skandaloznih izjava koje pomenuta pevačica sa lakoćom izgovara.

Jedina koleginica koja joj se uvek suprotstavlja jeste Zorica Brunclik, a od večeras to radi i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš.

Izgleda da je Kemiš pravi “streptomicin“ za Maju jer otkako je on došao, Maja se nije usudila da ponovo izjavi kako "Zorica nije kompetentna da sedi u žiriju”. Brunclikova i za to ima objašnjenje, koje je rado otkrila.

"Ona iz ruku pije vodu Miroljubu. Kud ne dođe moj mužić ranije?! Maja je prizivala da on bude ovde i da se sve izgladi", rekla nam je pevačica, pokazujući rukama kao da je Nikolićeva nešto bajala da bi Aranđelović došao u popularno muzičko takmičenje.

Na pitanje da li je Miroljub došao kako bi joj pomogao da se brani od napada koleginice i bio joj zaštitnik ona odgovara:

"Ne treba meni podrška. Umem ja sve sama! Miroljub je došao kao pojačanje žiriju, a ne meni", kaže Zorica.

Pevačica tvrdi kako je njen suprug bacio u drugi plan sve članove žirija, te da je odlična zamena njenoj koleginici Dragani Mirković, koja je zbog bolesti muža morala da se nakratko vreme povuče iz takmičenja.

"Miroljub nas je sve zasenio. Nisam mu davala savete kada je došao, upravo zbog toga što je on gledao sve emisije i uvek je bio moja „draga Saveta"", otkriva nam pevačica, koja priznaje da joj snimanja „Pinkovih zvezda” uopšte ne padaju teško.

Kada smo je pitali da li joj predstavlja problem to što nije često kod kuće zbog učestalih snimanja, Zorica nam je sa osmehom odgovorila.

"Pa vi mislite da sam ja matora? Ja volim sve što vole mladi, baš kao Dara Bubamara", rekla nam je pevačica vidno raspoložena.

Inače, Zorica je jedan od retkih članova žirija „Pinkovih zvezda” koji bez dlake na jeziku komentariše kandidate.Ona ne skriva čak ni kada se razočara u pojedine takmičare. Uvek im to iskreno kaže, ma koliko da je surovo. Njen najveći problem u emisiji zapravo je njena koleginica Maja Nikolić, koja je konstantno proziva.

Nikolićeva je nakon jedne emisije izjavila kako Brunclikova nije dovoljno potkovana znanjem da bi bila deo ovog šou-programa, te da joj nije mesto na crvenim stolicama. Između ostalog, Maja je tada ispričala i kako njena koleginica nije duhovita, te da bi trebalo da se spakuje i napusti žiri. Ovakve Majine priče Zoricu uopšte nisu potresle. Naprotiv, samo su joj dale dodatni stimulans da ulazi u sukobe sa njom.

(Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zvezda društvenih mreža: 10 razloga zašto pratimo Anastasiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track