ZVEZDAN ANĐIĆ: Molim vas, vratite me u “Farmu“

Pokajao se

ZVEZDAN ANĐIĆ: Molim vas, vratite me u “Farmu“

Stars -
- Hoću da se vratim u „Farmu“ da se obračunam sa Majom i Vendi. Evo, Apelujem na produkciju da ponovo razmisli i vrati me u rijaliti bar na dve nedelje, kaže impulsivni estradni menadžer

Zvezdan Anđić, impulsivni estradni menadžer, biznismen i suprug pevačice Tine Ivanović, spreman je da se vrati u rijaliti „Farma“. Priznaje da je pogrešio što se sukobio sa zadrugom, pa obećava da, ukoliko ga vrate, priređuje gledaocima pravi šou.

Na meti će mu biti, kako kaže, jezičare Maja Nikolić i Vesna Vukelić Vendi.

- Hoću da se vratim u „Farmu“ da se obračunam sa Majom i Vendi. Evo, apelujem na produkciju da ponovo razmisli i vrati me u rijaliti bar na dve nedelje. Priznajem da sam u početku hteo da Maju zadavim golim rukama, al sad sam shvatio da ona igra igru i sad bih se s njom obračunao isključivo verbalno. Verovali ili ne, ali čak mi je i za ova dva meseca postala gotivna.

Kaže Zvezdan i dodaje da ga je Vendi razočarala:

- Nju ne gotovim zbog sukoba sa mojom ženom u „Farmi 3“, ali sam očekivao da napravi neki šou.Međutim, ona zasada ništa nije pokazala. Baš je dosadna – zaključio je Zvezdan.

Tinin muž se osvrnuo i na nemili događaj zbog kojeg je diskvalifikovan iz rijalitija.

- Moram da priznam da sam pogrešio. Bio sam pripit, pa sam malo burnije odreagovao. Doktorka je rekla da me odvedu na VMA, oni su me vodili u Barajevo i tad sam napravio incident. Izvinjavam se još jednom produkciji i TV „Pink“. Voleo bih da mi pređu preko toga i da me vrate u rijaliti. Vidim da su drugima i gore stvari istolerisali, žašto meni ne bi taj ispad – rekao je Anđić za list "Alo"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track