ZVEZDAN: Maja je zaboravila šta smo Tina i ja uradili za nju!
Foto: Printskrin/TV Pink

Nekad su bili dobri

ZVEZDAN: Maja je zaboravila šta smo Tina i ja uradili za nju!

Stars -
Zvezdan je ispričao kako je zajedno sa suprugom Tinom Ivanović pre 15 godina pomogao Maji na nemačkoj granici te je zato mislio da će se lepo slagati sa njom

Pop pevačica Maja Nikolić za manje od 24 časa uspela je da supruga Tine Ivanović Zvezdana Anđića izbaci iz takta, pa je između njih zamalo došlo i do fizičkog kontakta.

Na sreću, Stanija Dobrojević je uspela da umiri Zvezdana, pa je i on spustio loptu, ali je kasnije ispričao kako je zajedno sa suprugom Tinom Ivanović pre 15 godina pomogao Maji na nemačkoj granici te je zato mislio da će se lepo slagati sa njom.

"Pre 15 godina, 2000. godine smo se na granici našli Maja, Tina i ja. Maji su napravili problem, nisu hteli da je pusta dalje jer su joj falili neki papiri. Pokušavala je ona da im objasni na engleskom situaciju, ali ništa, deportovanje za Srbiju. Ali, onda sam se umešao ja koji znam nemački i rekao sam im da ona mora hitno da ide na avion, da je u tranzitu i oni su je pustili. Zahvaljivala se, ljubila me, govorila mi "hvala ti brate", a vidi je sad", pričao je iznerviran Zvezdan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track