ZVONE SVADBENA ZVONA: Adem Ljajić se ženi Sofijom
Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

Fudbaler odlučio da se skrasi pored manekenke

ZVONE SVADBENA ZVONA: Adem Ljajić se ženi Sofijom

Stars -

Adem zaprosio nesuđenu Breninu snajku, ona oduševljeno rekla „da“! Venčanje na jesen u Beogradu

Adem Ljajić je odlučio da se oženi Sofijom Milošević, saznaje Kurir. Fudbaler Intera nedavno je zaprosio manekenku, a ona je oduševljeno rekla „da“!Sportista i manekenka, javnosti poznata i kao nesuđena snajka Lepe Brene, krunisaće vezu posle manje od godinu dana zabavljanja, a svadbu će organizovati na jesen u Beogradu. Njih dvoje nedavno su viđeni u srpskoj prestonici, gde su zajedno birali prstenje u jednoj zlatari.- Adem je imao nekoliko slobodnih dana, pa je došao u Srbiju. Odlučili su da na vreme izaberu burme, pa su posetili nekoliko zlatara u centru Beograda - kaže naš izvor blizak ovom paru i dodaje da će venčanje najverovatnije organizovati na jesen:- Iako su prvobitno planirali da svadba bude u inostranstvu, na kraju su se odlučili za Srbiju, pošto ovde žive njihove porodice i prijatelji. Oboje su veoma srećni, zaljubljeni i sigurni u svoju ljubav - kaže naš sagovornik.Kurir je krajem prošle godine prvi objavio vest da su fudbaler i bivša devojka Filipa Živojinovića otpočeli vezu, što su ubrzo i njih dvoje potvrdili kada su se pojavili na proslavi fudbalskog kluba Inter sve vreme držeći se za ruke.- Sofiju i Adema upoznao je zajednički prijatelj u Beogradu dok je on bio na okupljanju za reprezentaciju i to je bila bukvalno ljubav na prvi pogled. Odmah su razmenili brojeve telefona jer se on vratio u Milano, a ona otputovala u Ameriku. Iako su bili na dva kontinenta, stalno su bili u kontaktu i ubrzo su se dogovorili da ga ona poseti u Milanu, gde su i otpočeli vezu - izjavio je tada manekenkin prijatelj.

Njeni bivšiVOLELA FILIPA I VIKTORASofija se dugo zabavljala s Filipom Živojinovićem, sinom Bobe Živojinovića, a posle njega bila je i s teniserom Viktorom Troickim. Mediji su je povezivali sa još nekim poznatim momcima, ali veze s njima nikad nije potvrdila.

Slab na starleteZAVEO STANIJU I NATAŠU ŠAVIJUAdem se zabavljao s mnogim poznatim devojkama. Stanija Dobrojević je pre dve godine na sva zvona objavila da je u vezi s njim, ali je posle dva meseca rekla da su raskinuli. I starleta Nataša Šavija je tokom učešća u „Parovima“ javno pričala kakav je seks imala s Ademom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track