Stefanović: Kontinuitet u politici prema Kosovu

Politika

Autor:

Pregovori će biti izmešteni na jedan viši politički nivo .Pavićević neće moći bez političke podrške vlade u čiju se službu stavio, naveo je Borislav Stefanović

 brisel, vladimir jovicic, robert kuper, borko stefanovic,

BEOGRAD - Bivši šef tima za pregovore sa Prištinom Borislav Stefanović rekao je danas da činjenica da je na čelo tima za tehničke pregovore sa Prištinom imenovan član opozicione Demokratske stranke Dejan Pavićević svedoči da će se nova vlada držati kontinuiteta u politici prema Kosovu.

"U tom smislu, mi (DS) to pozdravljamo", rekao je Stefanović.

Pavićević je bio sekretar pregovaračkog tima koji je predvodio Stefanović i prema rečima bivšeg šefa pregovaračkog tima obavljao "usko stručne poslove".

"To svedoči da će pregovori biti izmešteni na jedan viši politički nivo", rekao je Stefanović i dodao da Pavićević "neće moći bez političke podrške vlade u čiju se službu stavio".

Pavićević je, kako se navodi u biografiji objavljenoj u medijima, rođen 1979. godine u Beogradu. Od 1997. godine član je DS. Za direktora Kancelarije za stručne i operativne poslove u pregovaračkom procesu Beograda i Prištine imenovan je u decembru 2011. godine. Po zanimanju je diplomirani pravnik. Bio je i šef kabineta ministra za Kosovo i Metohiju i radio kao pravni savetnik u nekoliko NVO.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rijaliti emisije su postale naša realnost. Glavno pitanje trenutno je da li uopšte ima realnosti van rijalitija Aleksandra Janković, klinički psiholog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde