STEFANOVIĆ: Vučić dao Nikoliću korektnu ponudu i preko toga neće ići
Foto: Nebojša Mandić

Neće da trguje

STEFANOVIĆ: Vučić dao Nikoliću korektnu ponudu i preko toga neće ići

Politika -

BEOGRAD - Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da je predsednik SNS-a Aleksandar Vučić, povodom izbora kandidata te stranke za predsednika Srbije, dao korektnu ponudu aktuelnom predsedniku države Tomislavu Nikoliću i da preko toga neće ići.

"Aleksandar Vučić neće da trguje, uvek je ljudima davao više nego što imaju potrebe i zaslužuju, tako je i sada. On hoće da razgovara i to je politika koju vodi i koja je dobra za Srbiju", kazao je Stefanović za televiziju Prva. Po njegovim rečima, Vučić ima apsolutnu podršku stranačkog rukovodstva i članstva.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

"Ova poslednji potez učvrstio je poverenje u Aleksandra Vučića. Uz svog predsednika je stalo 185 odbora, svih 17 opštinskih odbora u Beogradu. Politika je mnogo više od matematike, morate imati poverenje gradjana", rekao je Stefanović.Kako je ocenio, najava aktuelnog predsednika Srbije da će se kandidovati za još jedan mandat i pored podrške Predsedništva SNS-a kandidaturi Vučića, predstavlja "iznenadjenje za gradjane Srbije".

"Razgovarao sam sa premijerom Aleksandrom Vučićem danas i sinoć. Dogodio se politički cunami podrške Vučiću, ljudi su u redovima došli da ga podrže osećajući da se sve okrenulo protiv njega", kazao je Stefanović.

Foto: Beta AP Darko Vojinović
Foto: Beta AP Darko Vojinović

On je najavio da će Glavni odbor SNS-a na sutrašnjoj sednici u centru Sava izabrati kandidata te stranke za predsednika Srbije."Po raspoloženju ogromnog broja članova Glavnog odbora, to može biti samo Aleksandar Vučić", kazao je Stefanović.

On je dodao da je Vučiću kazao kako članovi stranke očekuju da im se aktuelni premijer obrati na sutrašnjoj sednici Glavnmog odbora.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO: Nikolićevo PISMO Vučiću!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track