STIGLA KAZNA: Sindi osuđena za uvredu! Plaća 160.000 dinara!
Foto: Stefan Jokić

Bivšu modelsicu sud proglasio krivom

STIGLA KAZNA: Sindi osuđena za uvredu! Plaća 160.000 dinara!

Stars -

Ivana Stamenković je 2014. psovala Dragana Krajnovića, advokata bivšeg supruga Nikole Pavlovića, i optužila da ga hoće da joj otme ćerku

Ivana Stamenković Sindi mora da plati 160.000 dinara Draganu Krajnoviću, advokatu njenog bivšeg muža Nikole Pavlovića, zbog uvrede.Sud je bivšu modelsicu proglasio krivom u tužbi koju je advokat podneo protiv nje jer ga je 2014. napala na jednoj privatnoj zabavi. Tom prilikom optužila ga je da hoće da joj otme ćerku Petru. Kad joj je on odgovorio da samo radi svoj posao, Sindi ga je pred svima opsovala.

- Suđenje je trajalo tri i po godine i za to vreme Ivana je imala priliku da dobro pripremi i iznese svoju odbranu. Međutim, nakon što su saslušane obe strane u procesu i svedoci, sud je doneo odluku da je Ivana kriva. Osim što će morati da plati novčanu kaznu, snosiće i sudske troškove u ovom procesu - rekao je naš izvor iz suda.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Nekadašnja modelsica tvrdi da nije upućena u to da je posle više od tri godine suđenja izgubila spor protiv advokata koji zastupa njenog bivšeg supruga kojeg ona optužuje za porodično nasilje.- Stvarno ne znam ništa o tome. Nisam se čula sa svojim advokatom, nije kontaktirao sa mnom tim povodom - rekla je Sindi za Kurir.Dragan Krajnović juče nije odgovarao na naše pozive, ali je još pre tri godine izjavio da ne želi o takvim stvarima da govori u javnosti.- Žao mi je, ne bih ništa mogao da vam kažem o predmetu, proverite u sudu i tamo ćete dobiti pravu informaciju - istakao je tada Nikolin advokat.M. D.

ŽalbaNIKOLA KRIV ZA PREBIJANJE SINDITreći osnovni sud u Beogradu osudio je u oktobru prošle godine Nikolu Pavlovića zbog nasilja u porodici na uslovnu kaznu od godinu i po dana zatvora, ali je on uložio žalbu na tu presudu, pa je postupak još u toku. On je prvostepenom presudom proglašen krivim jer je Ivanu 2012. davio i udario joj glavom o zid.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja