Stoja smršala 12 kilograma pred promociju novog albuma!

Stars

Autor:

Poznata folk pevačica kaže da je njen novi izgled rezultat jake volje, stabilnog života i puno ljubavi

stoja

Novi album Stojanke Novaković Stoje pod nazivom "Nije da nije" u prodaji će se pojaviti sledeće nedelje. Za nove pesme su bili zaduženi Steva Simeunović i Aleksandar Kobac.

Stoja je  proteklih meseci smršala čak 12 kilograma i ovim potezom doterala liniju do savršenstva a fotografije koje su pred vama, kako pevačica kaže, nisu fotošopirane.

Poznata folk pevačica kaže da je njen novi izgled rezultat jake volje, stabilnog života i puno ljubavi.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (3)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Milica

  Milica

  Da li doktori kazu ovim nasim "zvezdama" da se na liposukciju ne ide cesto kao kod zubara i da posledice mogu biti fatalne? Nova ploca ili novi spot-nova liposukcija!

  5 Odgovori 
 • Niki

  Niki

  Lice je previse isfotosopirano, ne deluje prirodno, nego kao da je iz crtanog filma. Taj koji je radio fotografije neprofesionalno je odradio svoj posao.

  3 Odgovori 
 • Mima

  Mima

  Jel to ona sto se u Australiji slika po kucama sa bazenima i prica kako je kupila a kada joj je rodjeni brat trazio 200 e na zajam rekla da nema?

  1 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Niki

  Niki

  Lice je previse isfotosopirano, ne deluje prirodno, nego kao da je iz crtanog filma. Taj koji je radio fotografije neprofesionalno je odradio svoj posao.

  3 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!