STRAŠNO: Devojčica se ubila zbog loše ocene iz engleskog!
Foto: KURIR

Izgubila bitku za život

STRAŠNO: Devojčica se ubila zbog loše ocene iz engleskog!

Crna Hronika -
Dunja B. (15), koja je skočila sa terase na trećem spratu, preminula preksinoć u Urgentnom centru u Beogradu

BEOGRAD - Tragedija!Dunja B. (15), koja je u četvrtak oko 19 sati skočila s terase trećeg sprata zgrade u Ulici Miloša Pocerca u Beogradu, preminula je preksinoć u Urgentnom centru uprkos naporima lekara da je spasu. Okolnosti pod kojima je devojčica stradala nisu potpuno razjašnjene, ali policija sumnja da se ona ubila zbog loše ocene iz engleskog jezika.- Probudila me je ćerka sva u suzama, nije prestajala da plače. Bila sam zbunjena, uplašila sam se da joj je pozlilo, a ona mi je rekla: „Mama, Dunje više nema“... Svi smo potreseni, mogu samo da zamislim kako je njenim jadnim roditeljima - priča majka jedne Dunjine školske drugarice koja je želela da ostane anonimna.Naša sagovornica kaže da su njenu ćerku školski drugovi preko Fejsbuka obavestili da je Dunja izgubila poslednju bitku.- Srce mi se cepa... Poznavala sam Dunjicu od malih nogu, bila je divno, vedro dete... Ne mogu da verujem da je nikad više nećemo videti, čuti njen smeh... - priča potresena žena.Neutešnoj porodici nastradale Dunje B. juče su brojni prijatelji i rodbina izjavljivali saučešće. Roditelji devojčice nisu imali snage da daju bilo kakve izjave za medije.Podsetimo, Dunja B. je skočila sa ograđene terase dok su njeni roditelji bili u stanu. Nesrećna devojčica pala je sa 15 metara na prednji deo „reno lagune“, koja je ublažila pad. Od siline udarca Dunja se odbila o automobil i otkotrljala nekoliko metara.Hitno je prebačena u Urgentni centar, da bi dan kasnije preminula.

Na „renou“ ostalo ulubljenje od pada
Na „renou“ ostalo ulubljenje od pada

Ćerka direktora „Univerzijade“Dunja B. je, kako Kurir nezvanično saznaje, ćerka Srđana B., direktora preduzeća „Univerzijada 2009“, u čijoj nadležnosti je bila organizacija te sportske priredbe.

Komšinica: Ovo je velika tragedijaKomšije iz zgrade u Ulici Miloša Pocerca o Dunji i njenoj porodici imaju samo reči hvale.- Ovo je velika tragedija! Jadni njeni roditelji, ne znam kako će ovu tugu preživeti. Dunja je bila divna devojčica. Uvek se ljubazno javljala, a osmeh nije skidala s lica. Svi smo i dalje u šoku - priča potresena komšinica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track