STRAVA NA ILIDŽI: Turčin starici (84) sekao prste i polivao vrelom kafom!
Foto: Printscreen Avaz.ba

Maloletna ćerka mu pomagala u pljački

STRAVA NA ILIDŽI: Turčin starici (84) sekao prste i polivao vrelom kafom!

Bosna i Hercegovina -

SARAJEVO - Turski državljanin Erdžan Ustunsoj (25) osuđen je na pet godina robije, zbog razbojništva.Ustunsoj je proglašen krivim, jer je 2. septembra 2014. mučio i brutalno pretukao i opljačkao Fatu Saljević (84) iz Foče u njenoj kući u opštini Ilidža.

Ustunsoj je došao u kuću Saljević sa 13-godišnjom A.P., koja je prethodno telefonom pozvala staricu i pitala može li da dođe na kafu. Saljevićeva je rekla da dođe ne sluteći kakav horor će da doživi. Kada ih je pustila u kuću, Turčin je više puta nožem udario staricu u leđa, a od udaraca nož se slomio.

Uzeo drugi nož sa oštricom od 15 santimetara i nastavio da ubada nesretnu ženu u leđa i grudi Istovremeno je rukama stiskao za vrat. Nasilniku to nije bilo dovoljno već je ženi nožem sekao prste. Maloletnica je iz kuhinje donela džezvu punu vrele kafe, a Turčin je staricu kafom polio po glavi. Razbojnik je, na kraju, ispreturao stvari po kući i ukrao 200 evra i oko 150 KM.

Erdžan Ustunsoj bio je četiri dana u begu, a u septembru 2014. je identifikovan i uhapšen. Maloletna A. P., koja je aktivno učestvovala u zločinu, tokom suđenja je otišla zajedno sa majkom u Nemačku.(avaz.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track