Sukobili se partneri!

Crna Hronika

Mile Brežančić, suvlasnik „MB gas oila“, zabranio ulazak partneru Bojanu Kociću u službene prostorije ovog preduzeća

Sukobili se partneri!

Incident u firmi „MBG“ rešavala policija

BEOGRAD - Napeto!
Svađe i tenzije između suvlasnika privrednog društva za trgovinu i usluge „MB gas oil“ Bojana Kocića i Mileta Brežančića juče su kulminirale, pa je morala da interveniše policija. Kociću je poslovni partner zabranio ulazak u službene prostorije, ali se on, na osnovu odluke Prvog osnovnog suda, u utorak ujutru pojavio u firmi. Tad je došlo do verbalnog okršaja između dvojice osnivača, koji imaju po 50 odsto udela u kapitalu „MB gas oil“.

- Do nesuglasica je došlo još ranije, kad se pokrenulo pitanje o prodaji „MB gas oila“. Od tada moj partner sprovodi teror, otpušta radnike, pokušava da me izgura iz firme. Čak mi je od 20. marta zabranio ulazak u službene prostorije. Na osnovu sudske odluke, od juče sam ponovo u firmi. Tenzija je velika, obojica imamo svoje pripadnike obezbeđenja. Pretio mi je, pa smo, kako bismo izbegli ozbiljnije sukobe, pozvali policiju - kaže Bojan Kocić.
Mile Brežančić, generalni direktor „MB gas oila“, međutim, kaže da nije bilo nikakvih pretnji.

- Policija je došla u firmu kako bi se utvrdilo po čijem nalogu je došlo obezbeđenje. Ja tad nisam bio u preduzeću, a kad sam došao, obezbeđenje je već bilo tu. Kocić je zastupnik društva i može da angažuje obezbeđenje - rekao je Brežančić.

(E. K.)

Pozajmica Crvenoj zvezdi

Bojan Kocić kaže da je Brežančić bez njegovog znanja i saglasnosti dao pozajmicu FK Crvena zvezda.

- Sve odluke trebalo bi da donosimo zajedno, s obzirom na udeo u vlasništvu. Međutim, Brežančić postupa samovoljno. Bez moje saglasnosti dao je FK Crvena zvezda 7. novembra 2011. godine beskamatnu pozajmicu od 300.000 evra, s rokom vraćanja do 31. decembra, a Zvezda još nije vratila dug - kaže Kocić.


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (4)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • mirko

  mirko

  jel to onaj bahati gazda koji je kupio palmi zirafu? čudno mu sad ovaj ne priskoči u pomoc

  1 Odgovori 
 • Maksa

  Maksa

  Da li su to ona dvojica direktora koja su pre neku godinu sa svojim obezbedjenjem prebili svoje radnike u magacinu u Pancevu i protivpravno ih lisili slobode a da za to nijedan dan nisu odgovarali. E pa dosla maca i pred njihova vrata, pokrvili se izmedju sebe, ko zlo nosi to isto zlo ga i stigne.

  1 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Istina

  Istina

  To Mile legendo tako treba izbaci lopova....
  A to sto je Bojan Kocic poznata narkomancina koja je bila na ko zna sve kojim drogama i svaki dan je izdrogiran to je javna tajna jadnicak bas mi ga je nesto zao.
  Bojane Mile je za tebe Legenda ti si mucenik.

  -1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!