Sulejman Veličanstveni - Poslednja epizoda prve sezone

Sulejman proterao Hurem!

Stil

Lepa Ukrajinka odbija da provede noć sa sultanom, što je njega veoma razbesnelo

Sulejman Veličanstveni

Ništa od seksa.
Zaljubljena Nigar teško podnosi ljubav koja se odvija pred njenim očima i rešava da okonča svoje muke. Ibrahim spasava Nigar u poslednji čas, a Hatidže pronalazi oproštajno pismo skriveno u kutiji za violinu. Hurem odbija da provede noć sa sultanom. Objasniće mu da bi to za slobodnu ženu bio neoprostiv greh i predložiće da se venčaju. Besan što je izigran, sultan zahteva da se Hurem iseli iz Topkapija. Hurem veruje da je takvo rešenje Validino maslo i odlazi kod sultana. Umesto da se pomire, on će je isterati iz svojih odaja. Vest da će Hurem biti proterana obradovaće njene neprijatelje, a Nigar-kalfu i Đul-agu zabrinuti. Hurem se oprašta od svojih sinova i sa ćerkom Mihrimah napušta Topkapi, prepuštajući se neizvesnoj sudbini...

Nastavak ove uzbudljive priče, koja je za kratko vreme osvojila srca gledalaca, gledaćemo već od jeseni!

(R. S.)
Propevali na srpskom!

U seriji „Sulejman Veličanstveni” jedna sluškinja peva čuvenu sevdalinku „Sejdefu majka buđaše”

Ništa bez nas.
U jednoj od epizoda popularne serije „Sulejman Veličanstveni”, čija se druga sezona emitovanja na TV Prva najavljuje za septembar, čuće se i pesma na srpskom jeziku!

Čuvenu sevdalinku „Sejdefu majka buđaše” izvešće u ulozi sluškinje Suzan Kardes, čuvena turska pevačica poreklom s Kosova i Metohije. I to na devojačkoj večeri Nigar-kalfe, koju igra Filiz Ahmet, rođena Skopljanka. Naravno, ona tečno govori srpski i makedonski.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (3)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Davorjanka

  Davorjanka

  Jeste Sulja proterao Hurem ali ce je na rukama nositi i uneti na dvor u svoju sobu! Ova Hurem drzi javni cas kako treba postupati sa muskarcima i kako ih vrteti oko malog prsta...recept je odlican.

  6 Odgovori 
 • Lola

  Lola

  Izgleda da moraju svi u okruzenju da odgledaju ono sto je snimljeno a mi po obicaju poslednji! Ili su onda serije mnogo jeftinije posto su svi vec gledali.Inace,exyutv je upravo prikazala 63 epizodu,poslednju iz drugog serijala,a treci se upravo snima.Koga zanima odgleda sat i nesto koliko traje jedbna serija i nema "cimanja" kao na Prvoj.Toliko

  2 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Sulejman

  Sulejman

  Hurem ce da uvede da sultani mogu da imaju samo jednu zenu kada Hurem postane
  majka sultanija...Mada imace muka dok nedodje do majke sultanije!!!!!!!

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH
Prati Kurir na Facebooku!