Suljina majka snimala porniće

Stil

Nebahat Džehre, koja tumači lik sultanije Valide u turskoj seriji „Sulejman Veličanstveni“, karijeru počela u erotskim filmovima

Nebahat je sa 21 godinu izabrana za mis Turske

Nebahat je sa 21 godinu izabrana za mis Turske

Nemoralna sultanija!
Nebahat Džehre (68), koja u seriji „Sulejman Veličanstveni“ tumači lik sultanije Valide, Sulejmanove majke, glumačku karijeru započela je snimanjem erotskih filmova u Turskoj.

- Tržište jeste bilo veliko, ali je i glumaca bilo mnogo. Potičem iz siromašne porodice i nijedan posao mi nije teško pao, a kako se do zvezda uvek stiže preko trnja, tako sam i ja do ozbiljnih uloga stigla preko erotskih filmova - rekla je Nebahar za Hurijet i dodala:

- Iako Turska važi za konzervativnu zemlju, ne mogu da kažem da mi je bilo prijatno zbog porodice, ali sam pobedila predrasude i sve ovo što sam danas postigla govori mi da sam bila u pravu.

Nebahat je sa 21 godinu izabrana za mis Turske, a ubrzo nakon toga ponuđena joj je uloga u jednom erotskom filmu, koju je, na iznenađenje svoje porodice, bez razmišljanja prihvatila. Snimila je petnaestak erotskih filmova, posle čega su napokon počele da stižu ozbiljne uloge. Danas tumači jednu od glavnih uloga u najpopularnijoj turskoj TV noveli, koju gledamo na TV Prva, i mnoge mlađe koleginice mogu samo da joj zavide.

(D. D.)


Nebahat: Potičem iz siromašne porodice. Morala sam da preko trnja dođem do zvezda

 


Plakat za jedan od 15 erotskih filmova koje je snimila

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Starlete ne biraju sredstva, ali to ne znači ni da su ovi drugi sveci Zlatko Nikolić, kriminolog
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde