ŠUŠKA SE DA JE LjUBOMORNA: Sestra Kejt Midlton ZABRANILA poznatoj glumici da dođe na njeno venčanje!
Foto: Profimedia

NE ŽELI DA JE VIDI

ŠUŠKA SE DA JE LjUBOMORNA: Sestra Kejt Midlton ZABRANILA poznatoj glumici da dođe na njeno venčanje!

Pop kultura -

Pipa Midlton uskoro će se zavetovati na večnu ljubav, a jedna od stvari koje su joj na umu su gošće koje bi mogle da joj pokvare dan...

Za sedam nedelja, mlađa sestra Kejt Midlton i njen verenik Džejms Metjuz staće na ludi kamen, a par je nedavno pozvao na ručak princa Vilijama i Kejt kako bi porazgovarali o planovima za venčanje, piše Story.rs.Venčanje će biti savršeno do poslednjeg detalja, a srećni verenici uložiće čak 25 miliona funti! Ceremonija će biti upriličena u Crkvi Svetog Marta, a mlada će do oltara prošetati u glamuroznoj venčanici - iako je svojevremeno izjavila da će se udati u teniskom šortsu.Ipak, to nije ni deo najzanimljivije činjenice u vezi s venčanjem Pipe Midlton! Naime, ona je strogo zabranila da se na njenoj svadbi pojavi jedna slavna lepotica.

Kako javljaju strani mediji, dok bude šetala ka oltaru u elegantnoj venčanoj haljini modnog dizajnera Žila Dekona, Pipa ne želi da ugleda - Megan Markl, devojku princa Harija.Svi su bili iznenađeni ovim njenim stavom, a iza svega se navodno krije ljubomora. Sestra vojvotkinje od Kembridža se, navodno, plaši da će je lepa američka glumica zaseniti.Istini na volju, Pipa je zabranila da venčanju prisustvuju parovi koji nisu venčani ili vereni, a mnogi tvrde da je vest o Harijevoj i Meganinoj veridbi lažna.

Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:Nepodnošljiva princeza - koja to još NIJE: Pred kraljevskom porodicom je NEZAPAMĆEN SKANDALPreterano ili neophodno? Princ Džordž kreće u školicu, a glavni problem je - BEZBEDNOST kraljevske porodice (ANKETA)Da li će prijateljstvo KONAČNO prerasti u vezu? Nataša nije skidala osmeh sa lica, a OVAJ pevač pogled sa atraktivne pevačice (FOTO)

Saobraćajna nesreća u centru Beograda: Petar Strugar doživeo udes!

Čudan odnos sa ocem i veze s mafijom: 7 prljavih tajni Ivanke Tramp koje nije želela da saznamo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track