Suvozač poginuo u sletanju mercedesa kod Uba

Crna Hronika

Autor:

U ovoj nesreći, poginuo je suvozač Dejan Jovanović (28) iz Bukovika, dok je vozač Rihard S. zadobio teške telesne povrede opasne po život

Policija

VALJEVO - Na putu Ub-Lazarevac, u Kaleniću dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je vozač Rihard S. (27) iz Garaša, kod Aranđelovca, zbog velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom marke "Mercedes E 220", probio metalnu ogradu mosta, a zatim se prevrnuo u kanal na krov između dve kolovozne trake.

U ovoj nesreći, koja se dogodila oko 17.25 časova, poginuo je suvozač Dejan Jovanović (28) iz Bukovika kod Aranđelovca, dok je vozač Rihard S. zadobio teške telesne povrede opasne po život, navodi se u saopštenju Policijske uprave Valjevo.

Obzirom da se zbog nepropisne brzine na našem području u poslednje vreme dogodilo više saobraćajnih nezgoda sa smrtnim posledicama, ponovo policija upozorava vozače na neophodnost poštovanja saobraćajnih propisa brzine kretanja vozila i izbegavanja vožnje pri visokim temperaturama tokom dana, uz prilagođavanje vožnje uslovima i stanju puta i saobraćaja.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

To je već tradicija u NBS. Ovo je nešto što bode oči i smeta javnosti i primer da se ne sprovode mere štednje Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde