SVADBA, SVADBA Kad Gašić ženi sina nema da fali!
Foto: Facebook Printskrin

SVADBA, SVADBA Kad Gašić ženi sina nema da fali!

Društvo -

Bivši ministar Bratislav Gašić 18. septembra ženi svog najstarijeg sina Vladana. Kako Blic navodi za tu priliku je renoviran restoran “Bagdala”. Prema nezvaničnim informacijama, Gašić ipak namerava da organizuje pravu srpsku svadbu pod šatorom.

Naime, Vladan i njegova verenica Dragana Stojanović već su privukli pažnju javnosti poklonima koje su razmenili prilikom veridbe.Oni su izabrali ni manje ni više nego najlepše mesto u Kruševcu,piše Blic, zelenu oazu na brdu Bagdala u čijem se centru nalazi istoimeni restoran.

Meštani koji su i ranije posećivali restoran, tvrdili su da i napušten vredi nekoliko stotina hiljada evra, te se onda samo može samo pretpostaviti koliko je iznosilo njegovo kompletno renoviranje.Lokal je spolja okružen listopadnom šumom, dok se unutra krije pravi luksuz. Preovladavaju boja slonovače i krem-bela, čak su i fotelje u restoranu presvučene tom nijansom kože. „Bagdala“ je renoviranjem ponovo zaslužila da se pohvali sa svoje četiri zvezdice i opet postala mesto u kome će se okupljati javne ličnosti iz sveta sporta i estrade. Goste će uveseljavati pevači iz "Zvezda Granda".

D. Tulimirovic/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track