Prikaži najnovije vesti
Goga Sekulić,

SVADBA: Udaje se Goga Sekulić!

Stars 65

Sekulićeva će do kraja godine stati na ludi kamen s dečkom Milanom Čovićem, koji je od nje mlađi 11 godina

Smirio je Lala!
Pevačica Goga Sekulić je tri meseca u vezi s jedanaest godina mlađim Milanom Čovićem iz Novog Sada, a pre nekoliko dana odlučili su i da se venčaju! Njih dvoje upoznali su se pre nekoliko godina, pa su često bili u istom društvu. Sve to vreme Goga i Milan su bili drugari, da bi pre tri meseca, kad su se susreli na Crnogorskom primorju, uvideli kako se njihova osećanja razlikuju od prijateljskih i da tu postoji nešto više.

- Milan je odlepio za Gogom! Iako je mlađi od nje, veoma je zreo mladić i zna šta hoće u životu. On ima porodični biznis i njegova familija je veoma bogata i uticajna u Vojvodini. Ima više kockarnica širom Srbije i nigde ne ide bez obezbeđenja - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, Milan je porodici saopštio da hoće da se uzme sa Gogom, što su njegovi veoma lepo prihvatili, jer su upoznali Sekulićevu i baš su je zavoleli.

Pozvali smo popularnu pevačicu, koja nije krila da je u vezi sa 25-godišnjim Novosađaninom.

- Istina je da sam u vezi s njim i lepo mi je. Razgovaramo o svemu, pa čak i o braku, ali zasad neću ništa više da kažem. Ipak su to krupne odluke - rekla je Sekulićeva za Kurir.

E, pa nek je sa srećom!

(M. V.)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir