Komentar dana

Svinja je napala

Komentar

Autor:

Igor Ćuzović, komentar dana, Kurir

Ima jedan političar, samoproklamovani „levičar“, „borac protiv fašizma“ i fan Josipa Broza Tita. Pored ovog pomenutog o čemu neumorno trabunja, poznat je i po tome što mnogo voli TV kamere, mnogo voli društvo opasnih momaka, mnogo voli društvo sisatih estradnjakuša. Voli, bogami, i da popije.

A tek što voli da pojede. Recimo ovako: Kad leti avionom, u kontroli leta na radaru dobijaju dve slike. Kad se popne na digitalnu vagu, na njoj piše „nastaviće se“. Kad hoće da ga slikaju za novine, urednici pišu dopis u NASA. Ukapirali ste već koliko voli da jede.

Voli i brzu i divlju vožnju. Znate ono - ko ima mali, ima veliki motor. Kad se skenjao s motora, prešao je na alternativne vidove vožnje. Vozio je, verovali ili ne, motorne sanke po centru Novog Sada. Prvi na svetu iskombinovao ekstremni sport i ekstremno praseće siledžijstvo i bahaćenje. Juče smo ukapirali - voli i da bije. I da vređa. I da se sili. Da preti. Da se oseća moćno u prisustvu pet-šest gorilastih mladića. Voli da je važan, da je bitan. Ništa neobično, reći će vam svaki psiholog. Jadni i bedni sinčić lokalnih moćnika decenijama leči nagomilane komplekse. Viđali smo to i ranije. I to nije ništa neobično. Kompleksi su čudo.

Imaš mali - slikaš se s kurvicama, vataš pevaljke za dupe pred kamerama. Da svi misle da si jebač.

Imaš mali, iskompleksiran si - izigravaš opasnog baju na motobajku i gostuješ po televizijama. Da svi misle da si kul i da si jebač. Imaš kompleks niže vrednosti kad se nađeš u društvu pravih intelektualaca - izigravaš „levo orijentisanog intelektualca“, vičeš: „Tito je bio u pravu“.

Tito je, da podsetimo, ovakve likove častio dugogodišnjim odvikavanjem od ružnih navika u institucijama specijalizovanim za ovakve kapitalne primerke budala. Šteta što smo skrenuli s njegovog puta.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Starlete ne biraju sredstva, ali to ne znači ni da su ovi drugi sveci Zlatko Nikolić, kriminolog
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde