Komentar dana

Svinja je napala

Komentar

Autor:

Igor Ćuzović, komentar dana, Kurir

Ima jedan političar, samoproklamovani „levičar“, „borac protiv fašizma“ i fan Josipa Broza Tita. Pored ovog pomenutog o čemu neumorno trabunja, poznat je i po tome što mnogo voli TV kamere, mnogo voli društvo opasnih momaka, mnogo voli društvo sisatih estradnjakuša. Voli, bogami, i da popije.

A tek što voli da pojede. Recimo ovako: Kad leti avionom, u kontroli leta na radaru dobijaju dve slike. Kad se popne na digitalnu vagu, na njoj piše „nastaviće se“. Kad hoće da ga slikaju za novine, urednici pišu dopis u NASA. Ukapirali ste već koliko voli da jede.

Voli i brzu i divlju vožnju. Znate ono - ko ima mali, ima veliki motor. Kad se skenjao s motora, prešao je na alternativne vidove vožnje. Vozio je, verovali ili ne, motorne sanke po centru Novog Sada. Prvi na svetu iskombinovao ekstremni sport i ekstremno praseće siledžijstvo i bahaćenje. Juče smo ukapirali - voli i da bije. I da vređa. I da se sili. Da preti. Da se oseća moćno u prisustvu pet-šest gorilastih mladića. Voli da je važan, da je bitan. Ništa neobično, reći će vam svaki psiholog. Jadni i bedni sinčić lokalnih moćnika decenijama leči nagomilane komplekse. Viđali smo to i ranije. I to nije ništa neobično. Kompleksi su čudo.

Imaš mali - slikaš se s kurvicama, vataš pevaljke za dupe pred kamerama. Da svi misle da si jebač.

Imaš mali, iskompleksiran si - izigravaš opasnog baju na motobajku i gostuješ po televizijama. Da svi misle da si kul i da si jebač. Imaš kompleks niže vrednosti kad se nađeš u društvu pravih intelektualaca - izigravaš „levo orijentisanog intelektualca“, vičeš: „Tito je bio u pravu“.

Tito je, da podsetimo, ovakve likove častio dugogodišnjim odvikavanjem od ružnih navika u institucijama specijalizovanim za ovakve kapitalne primerke budala. Šteta što smo skrenuli s njegovog puta.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (14)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Ироник

  Ироник

  Ја се питам да ли постоји закон за такве.
  Не верујем да постоји.
  Али се надам да ће ме држава једног дана ипак демантовати...

  44 Odgovori 
 • babaroga

  babaroga

  Sa ovako malo reci opisati ceo zivot moze samo genijalac.Bravo!

  44 Odgovori 
 • nebojša-niš

  nebojša-niš

  hahahah...dobar tekst...iz koliko puta treba da pogodimo o kome se radi?
  PS morao sam da dodam svom imenu ime grada odakle sam kako neko ne bi pogršno protumačio moj komentar.

  38 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Velisa Zlaticanin

  Velisa Zlaticanin

  svaka cast

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine
Prati Kurir na Facebooku!