TAJNA KOJU JE HOLIVUD KRIO! Evo zbog čega zvezde imaju besprekoran dekolte!
Foto: Profimedia

TAJNA KOJU JE HOLIVUD KRIO! Evo zbog čega zvezde imaju besprekoran dekolte!

Žena -

Mnoge poznate ličnosti se služe ovim trikom da postignu efekat čvrstih i podignutih grudi:

Kim Kardašijan je jedna od prvih poznatih ličnosti koja je priznala da koristi tekstilni lepak, pa čak i samolepljivu traku kako bi postigla željeni efekat savršenog dekoltea. Kim je poručila da pre nanošenja samolepljive trake vodi računa o tome da joj je koža potpuno čista i da nema mleko za telo, ulja ili losiona na koži kako bi traka stajala na svom mestu.

Za dublji dekolte, poznate ličnosti koriste samolepljivu traku koja ima lepka na obe strane. Jedan deo se lepi na grudi, a drugim delom se fiksira tkanina kako ne bi pobegla. Mnoge poznate ličnosti, poput Dženifer Lopez, Ledi Gage, Bijonse, koriste ovu metodu, jer jedan pogrešan korak i pomeranje tkanine bi moglo da otkrije više nego što su ove dame spremne da pokažu.

Pre nekoliko godina se u šminkerskom svetu pojavio trend konturisanja lica, a onda je to preneseno i na sve delove tela koje neko želi da istakne. Poznate ličnosti su počele da koriste highlighter kao i bronzer na svom dekolteu, ako i na ključnoj kosti kako bi izgledale mršavije. Prva koja je priznala da koristi ovu metodu je Ledi Gaga. Možete da je isprobate, ali pazite da ne preterate, jer, u najboljem slučaju, može da izgleda čudno!

Onda su se pojavili samodrživi brushalteri! Revolucija po pitanju brushaltera i najčešći izbor poznatih, kao zamena za samolepljive trake. Prednosti ovog brushaltera:- Potpuno je nevidljiv, ako nosite haljinu otvorenih leđa- Savršen je za haljine bez bretela- Skuplja grudi i podiže ihDOSTUPNO I KOD NAS, PORUČIVANJE: 1. Sa bretelama -> sajt hangar.rs, Cena: 1500din- (stara cena: 2100din.) 2. Bez bretela -> sajt hangar.rs, Cena: 1500din- (stara cena: 2100din.) Najvažnija stvar u vezi većih dekoltea, nije ni kako izgledate ni da li imate jako skupu odeću na sebi, već samopouzdanje. Ono što poznate ličnosti iznose na crvenom tepihu je sigurnost, osećaj slobode i harizma! Najvažnije je da imate vere u sebe i da se dobro osećate u svojoj koži.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track