TAMARA ĐURIĆ APELUJE: Ne preterujte sa silikonima!
Foto: Darko Kostić

Iz bolničke postelje za Kurir

TAMARA ĐURIĆ APELUJE: Ne preterujte sa silikonima!

Stars -

Starleta, koja je jedva ostala živa posle ubrizgavanja hidrofilnog gela u zadnjicu, poručuje svim ženama da ne robuju fizičkom izgledu

Neko će reći šta sad ona priča o silikonima, ali dovoljno sam kompetentna i zato želim da pomognem drugima da ne prolaze kroz ovo što ja proživljavam - kaže za Kurir Tamara Đurić, koja i dalje leži na VMA, gde je primljena na Veliki petak nakon komplikacija zbog estetskog povećanja zadnjice.Kurir je u ponedeljak posetio bivšu učesnicu „Farme“, koja u toj vojnomedicinskoj ustanovi boravi u zasebnom apartmanu.

TAMARA ĐURIĆ SE BORI ZA ŽIVOT NA VMA: Ne znam da l’ ću živa izaći iz bolnice!

Pre operacija... Tamara nije bila zadovoljna svojim izgledom
Pre operacija... Tamara nije bila zadovoljna svojim izgledom

Za dlaku

Bila je iscrpljena, otečena od plakanja, uplašena za svoj život. Zamolila nas je da je ne fotografišemo i da je pozovemo u utorak. Kad se juče javila na telefon, bila je znatno raspoloženija i bolje je pričala nego prethodnog dana.

STARLETI ŽIVOT UGROŽEN: Tamara HITNO prevezena u bolnicu! Razlili joj se SILIKONI

- Da se na vreme nisam javila u stručnu državnu ustanovu, moglo je da dođe i do deformiteta. Ali hvala bogu, moje telo je ostalo kao što je bilo zahvaljujući pravim stručnjacima. Ukoliko se izvučem iz svega ovoga kao pobednik, biću veliki protivnik plastične hirurgije - kaže za Kurir Tamara Đurić.

Život joj visio o koncu... Đurićeva je još u februaru bila na privatnoj klinici, gde su je pogrešno lečili
Život joj visio o koncu... Đurićeva je još u februaru bila na privatnoj klinici, gde su je pogrešno lečili

Ovo je mučenje

- Osećam se jakom i znam da ću sve ovo pregurati. Preživela jesam, ali još se borim za život i dala bih sve da mogu samo jedan deo svog iskustva da prenesem onima kojima je važno kako izgledaju i koje fizički izgled čini srećnima. Nažalost, ja sam osetila na svojoj koži i ovo mučenje ne bih poželela nikome. Ne bih volela da nijedna žena proživi ovo što se meni desilo. Apelujem na mlade i lepe devojke da ne preteruju s plastičnom hirurgijom - rekla nam je u jednom dahu starleta i pevačica, poznata po brojnim estetskim operacijama, kojima je nekoliko puta povećavala grudi i zadnjicu.

TEK ŠTO JE IZAŠLA IZ BOLNICE: Starleta se zamalo UGUŠILA U SVOM STANU, spremačica je jedva PROBUDILAĐurićeva kaže da je tek nakon što se suočila sa smrću shvatila neke stvari.- Mlade devojke robuju svom telu, a zdravlje je najbitnije. Umesto da sam bila s porodicom za praznike završila sam u bolnici.

Ne krivi sebeUPROPASTILI SU ME AMATERITamara Đurić je u decembru 2016. na jednoj privatnoj klinici ubrizgala hidrofilni gel (akva-filer) u zadnjicu:- Prošle godine sam dobila ponudu da se slikam za čitavu istočnu Evropu i Italiju baš takva kakva jesam pre operacije, ali meni to nije bilo dovoljno, pa sam želela da izgledam savršenije na tim fotografijama i dodala sam taj hidrofilni gel, koji mi je napravio problem. Ne krivim samo sebe nego i neprofesionalce koji su to nestručno uradili.

BorbaPOKREĆE FONDACIJUNeću se boriti protiv estetske hirurgije, ali protiv silikona i bolnica kojima je važan samo novac hoću. Osnovaću fondaciju koja će pomoći ženama, da pre nego što se odluče na neku intervenciju spoznaju svoju lepotu. Da nauče muškarce da vole njihov duh, a ne silikonsko telo. Savršena žena ne provodi dane u bolnici da bi drugima izgledala bolje!

Ljiljana Stanišić

Foto: Darko Kostić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TAMARA ĐURIĆ POTPUNO GOLA: Novopečenoj pevačici predlažu da snimi PORNIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja