TANJIN TRENUTAK ISTINE

Tanja Vojtehovski otkačila dečka

Stars

Autor:

Našoj ljubavi je kraj... Tanja Vojtehovski i Nenad N. Čanak rastali su se nakon dve godine zabavljanja, saznaje Kurir! Voditeljka i biznismen, inače sinovac političara Nenada Čanka, stavili su tačku na vezu, iako su mnogi predviđali da će se ona završiti brakom.

Tanja Vojtehovski, Nenad N. Čanak, raskinula, veza,

Našoj ljubavi je kraj...
Tanja Vojtehovski i Nenad N. Čanak rastali su se nakon dve godine zabavljanja, saznaje Kurir! Voditeljka i biznismen, inače sinovac političara Nenada Čanka, stavili su tačku na vezu, iako su mnogi predviđali da će se ona završiti brakom.

- Tanja nikada nije krila vezu s mladim biznismenom i u više navrata je pričala kako im razlika od trinaest godina ne predstavlja problem i da se njih dvoje odlično razumeju. Na kraju se, ipak, ispostavilo da nisu uspeli da prebrode krizu u svom odnosu i odlučili su da se raziđu - kaže izvor Kurira.

Tanja je indirektno potvrdila naša saznanja.
- Pa zar nije vest pridruživanje Evropskoj uniji? Kakva vam je ovo vest, a-ha-ha-ha-ha - napisala nam je Vojtehovski u poruci.

Interesantno je da je u vreme kad je ljubav cvetala izjavila da „ljubav nije toster da ima garanciju na dve godine“. Izgleda da je njena imala upravo toliki rok.

Z. Milovanović

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (21)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • andrej

  andrej

  Boze dragi,koja isfrustrirana zena,znam jednog od njena tri zakonska muza bivsa,strasno kako je to antipaticna osoba.Misli da je, da ne kazem sta ufatila,a u sustini je treba zaliti,jer ni sam ne zna sta bi sa sobom i svojim zivotom dosadnim...

  58 Odgovori 
 • lidija

  lidija

  kojim se ovaj biznisom bavi, pa sad neka uhvati strika-canka...

  57 Odgovori 
 • SOKO      @@

  SOKO @@

  Zmija od zene!

  53 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Iva

  Iva

  Mogu da je pljuju koliko hoce, meni je zena ok, da je neka klasicna dobrica nikad ne bi uspela da ostvari sve ono sto je postigla. Pa sta i ako je bila sa mladjim, moze joj se.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!