Prikaži najnovije vesti
Tanja Vojtehovski, Nenad N. Čanak, raskinula, veza,
TANJIN TRENUTAK ISTINE

Tanja Vojtehovski otkačila dečka

Stars 25

Našoj ljubavi je kraj... Tanja Vojtehovski i Nenad N. Čanak rastali su se nakon dve godine zabavljanja, saznaje Kurir! Voditeljka i biznismen, inače sinovac političara Nenada Čanka, stavili su tačku na vezu, iako su mnogi predviđali da će se ona završiti brakom.

Našoj ljubavi je kraj...
Tanja Vojtehovski i Nenad N. Čanak rastali su se nakon dve godine zabavljanja, saznaje Kurir! Voditeljka i biznismen, inače sinovac političara Nenada Čanka, stavili su tačku na vezu, iako su mnogi predviđali da će se ona završiti brakom.

- Tanja nikada nije krila vezu s mladim biznismenom i u više navrata je pričala kako im razlika od trinaest godina ne predstavlja problem i da se njih dvoje odlično razumeju. Na kraju se, ipak, ispostavilo da nisu uspeli da prebrode krizu u svom odnosu i odlučili su da se raziđu - kaže izvor Kurira.

Tanja je indirektno potvrdila naša saznanja.
- Pa zar nije vest pridruživanje Evropskoj uniji? Kakva vam je ovo vest, a-ha-ha-ha-ha - napisala nam je Vojtehovski u poruci.

Interesantno je da je u vreme kad je ljubav cvetala izjavila da „ljubav nije toster da ima garanciju na dve godine“. Izgleda da je njena imala upravo toliki rok.

Z. Milovanović

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir