TANJIN TRENUTAK ISTINE

Tanja Vojtehovski otkačila dečka

Stars

Autor:

Našoj ljubavi je kraj... Tanja Vojtehovski i Nenad N. Čanak rastali su se nakon dve godine zabavljanja, saznaje Kurir! Voditeljka i biznismen, inače sinovac političara Nenada Čanka, stavili su tačku na vezu, iako su mnogi predviđali da će se ona završiti brakom.

Tanja Vojtehovski, Nenad N. Čanak, raskinula, veza,

Našoj ljubavi je kraj...
Tanja Vojtehovski i Nenad N. Čanak rastali su se nakon dve godine zabavljanja, saznaje Kurir! Voditeljka i biznismen, inače sinovac političara Nenada Čanka, stavili su tačku na vezu, iako su mnogi predviđali da će se ona završiti brakom.

- Tanja nikada nije krila vezu s mladim biznismenom i u više navrata je pričala kako im razlika od trinaest godina ne predstavlja problem i da se njih dvoje odlično razumeju. Na kraju se, ipak, ispostavilo da nisu uspeli da prebrode krizu u svom odnosu i odlučili su da se raziđu - kaže izvor Kurira.

Tanja je indirektno potvrdila naša saznanja.
- Pa zar nije vest pridruživanje Evropskoj uniji? Kakva vam je ovo vest, a-ha-ha-ha-ha - napisala nam je Vojtehovski u poruci.

Interesantno je da je u vreme kad je ljubav cvetala izjavila da „ljubav nije toster da ima garanciju na dve godine“. Izgleda da je njena imala upravo toliki rok.

Z. Milovanović

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Od početka godine je od 100.000 migranata u Srbiji ostalo samo osmoro Vladimir Cucić, komesar za izbeglice

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde