Panika u Barajevu

TEORIJA ZAVERE: HAARP pretvara žene u seks-robinje!

Društvo

Keti O'Brajen i Brajs Tejlor su odličan primer kako se lepe žene programiranjem svesti pretvaraju u robinje seksa

barajevo

BARAJEVO - Specijalni američki sistem antena HAARP (Elektronski akcelerator magnetnih talasa), koji je aktiviran 3. maja nedaleko od Beograda, u selu Beljina kod Barajeva, utiče na rad mozga i ljude čini nervoznim i agresivnim, a žene pretvara u seks-robinje.

Poznato je da je Dženet Moris iz Odbora za globalnu strategiju vašingtonske organizacije koju je osnovao bivši zamenik direktora CIA Rej Klajn, izrazila zabrinutost zbog eventualne primene akustične psihokorekcije.

Keti O'Brajen, koja je napisala knjigu Transformacija Amerike, i Brajs Tejlor, koja je svoj slučaj opisala u knjizi Sjaj zvezda, najpoznatije su žrtve "kontrole uma". U brojnim knjigama i napisima u vezi sa kontrolom uma autori uzimaju njih dve kao primer za pretvaranje lepih žena u "robinje seksa" - programiranjem svesti.

Linkon Lorens je prvi upotrebio RHIC-EDOM tehniku (Radio Hypnotic Intracerebral Control - Electronic Dissolution of Memory), koju prema pisanju Missela Milera primenjuje CIA. Tom tehnikom radio signalima utiče se na mozak umrtvljuju veze između dve nervne ćelije ili elektronski poništava upamćeni sadržaj, piše Pravda.

Instaliranim "moždanim transmiterima" omogućena je kontrola ponašanja subjekata pretvorenih u objekte. U mozak "posmatranog" mogu se "krišom" utisnuti određene slike, pogotovo u REM fazi sna.

Ne treba sumnjati da postoji oružje kojim se može uticati na protok energija u ljudskom organizmu i na svest ljudi i da se to oružje već primenjuje.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Važno je da sporazum zaživi i da srpska zajednica pokaže želju za mirnim životom na KiM Milorad Dodik, predsednik RS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!