Tijana: Mama, mogu li da ponesem mog plišanog bambija?

U Božjim rukama

Tijana: Mama, mogu li da ponesem mog plišanog bambija?

Društvo -
Zbog atmosferskog pritiska, koji joj ne pogoduje, Tijana se ovih dana ne oseća baš najbolje. Otečena je i umorna..Jedini problem koji trenutno ima je koje će igračke da ostavi kući..., kaže Jelena Ognjanović

BEOGRAD - Moja ćerka zna da se operacija bliži. Ne plaši se. Ovih dana ne oseća se baš najbolje. Otečena je i umorna, ali ona kaže da je dobro'', priča Jelena Ognjanović, majka male Tijane.- Tijana zna da smo uplatili novac i da se operacija približila. Međutim, ne plaši se. Uzbuđena je, ali i srećna! Jedva čeka da krenemo za Hjuston... Već smo, maltene, počeli da se pakujemo. Stalno me pita: ''Mama, da li ću moći u avion da unesem mog malog bambija?'', omiljenu plišanu igračku sa kojom spava - priča za ''Alo!'' Jelena Ognjanović, majka osmogodišnje Tijane, za čije se srce ovih dana borila cela Srbija.

Jelena podseća da je njen suprug Nebojša juče uplatio depozit dečjoj bolnici u Hjustonu.

- U Američkoj ambasadi u sredu smo podneli dokumentaciju za vizu. Iako je procedura dugotrajna i komplikovana, nadamo se da nećemo tako dugo čekati i da će nas već možda u četvrtak ili petak zvati iz ambasade na razgovor. Nakon toga sve zavisi od procene lekara da li je Tijanino zdravstveno stanje dovoljno dobro da izdrži tako naporan i dug let. Nažalost, zbog atmosferskog pritiska, koji joj ne pogoduje, Tijana se ovih dana ne oseća baš najbolje. Otečena je i umorna... Međutim, ona kaže da je dobro. I ja joj verujem. Videćemo šta će lekar danas reći. Što se Tijane tiče, ona se već pakuje polako. Jedini problem koji trenutno ima je koje će igračke da ostavi kući... - navodi Jelena za Alo, prisećajući se pakla koji su prolazili prethodnih meseci.- Uopšte nisam plakala ovih meseci iako sam konstantno pod neverovatnim stresom. Sve vreme razmišljala sam samo o jednom:

''Moje dete ne sme da umre zbog nedostatka novca. Kako znam i umem, novac moram da stvorim za nju. Sve ostalo je u božjim rukama'' - zaključuje Jelena.

Zahvaljujući ''Telekomu'', koji je otvorio humanitarnu liniju za Tijanino srce, svako ko želi da pomogne može poslati SMS na broj 3243. Poruka može biti prazna ili sadržati bilo koji simbol. Cena poruke je 100 dinara.

Novčanu pomoć možete uplatiti na žiroračune Komercijalne banke na ime:Tijana Ognjanović, Roze Luksemburg 35, 11000 Beograd.Dinarski račun: 205-9011004816395-73Devizni račun: SWIFT: KOBBRSBG, IBAN: RS35205903101860366239.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track