TOMISLAV NIKOLIĆ PRVI PUT O PRELETAČEVIĆU: Beli mrsi konce Jeremiću i Jankoviću!
Foto: Aleksandar Jovanović, Zorana Jevtić

Odlazeći predsednik Srbije o Preletačeviću

TOMISLAV NIKOLIĆ PRVI PUT O PRELETAČEVIĆU: Beli mrsi konce Jeremiću i Jankoviću!

Politika -

Pobednik ovih izbora biće Vučić, a ostali, koji se smatraju ozbiljnim političarima, treba da se zamisle zbog Preletačevića

Odlazeći predsednik Srbije Tomislav Nikolić za Kurir kaže da je Ljubiša Preletačević Beli sociološki fenomen koji može da pomrsi konce svim kandidatima osim lideru SNS Aleksandru Vučiću!Nikolić kaže da Saša Janković, Vuk Jeremić i ostali treba da se zamisle nad tim šta je Beli postigao za kratko vreme.

- Pobednik ovih izbora će definitivno biti Aleksandar Vučić. Ostali, koji sebe smatraju ozbiljnim političarima, treba da se zamisle ako na izborima dobiju manje glasova od Preletačevića - diplomatski odgovara Nikolić.

Na pitanje da li Preletačević može da na izborima ugrozi Jankovića i Jeremića i da li baš oni treba da ga se plaše odgovara:

- Ne da se plaše, ali treba da se zamisle ukoliko osvoji isti ili sličan broj glasova. Ako oni osvoje sedam-osam odsto, a Beli čak i četiri, a neki od njih su u politici i 30 godina, treba da se zamisle šta su radili - kaže Nikolić, koji nije želeo da se izjasni da li u ovu grupu kandidata svrstava i Šešelja:

- Preletačević je fenomen, zato ga i komentarišem. Nije mi simpatičan kao kandidat, jer u ozbiljnim državama ne bi to mogao ni da bude, ali je okej za neki drugi nastup - tamo gde se plaća karta. Prvo, mislim da je za njega neozbiljno glasati, ali mislim da će to ipak učiniti jedan procenat stanovništva kako bi pokazao svoj revolt prema politici uopšte.

6 razloga zašto je Beli postao predizborni fenomen!

Beli hit i u MoskviRUSI GA NAZVALI SRPSKI ISUSLjubišu Preletačevića Belog, nakon medija u zapadnoj Evropi, otkrili su i ruski mediji, koji ga nazivaju, ni manje ni više nego - srpski Isus.- U srpskom gradu Mladenovcu pojavio se politički pokret Sarmu probo nisi. Lider pokreta Ljubiša Preletačević Beli nosi isključivo belu odeću i trudi se da liči na Isusa - pišu reporteri veoma posećenog ruskog portala Life.ru.

PRELETAČEVIĆ U ADRIJA MEDIJI Ljubi čika Beli, izađite svi na glasanje i glasajte za BELOG! AVE BELI!

(KURIR TV) BELI U ADRIJA MEDIJI: Stvarno ste jaki!

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track