TRADICIJA SE POŠTUJE: Evo kako Lepa Brena i Boba slave Prvi maj!
Foto: Dragan Kadić

Vole dobro druženje

TRADICIJA SE POŠTUJE: Evo kako Lepa Brena i Boba slave Prvi maj!

Stars -

Ljubav folk dive Lepe Brene i našeg proslavljenog teniskog asa Bobe Živojinovića traje punu 31 godinu. Upoznali su se 1986, a pet godina kasnije i venčali. Danas oboje kažu da su odmah osetili da je sudbinska ljubav u pitanju, jedna od onih koje samo možete da priželjkujete da vam se dese.

Njihovu ljubav krunisalo je rođenje sinova Stefana i Viktora, koji uz Filipa, Bobinog sina iz prethodne veze, predstavljaju najveću radost i sreću za roditelje.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

U domu Živojinovića drži se do tradicije, a tako će biti i ovog Prvog maja.

"Mislim da Prvi maj danas drugačije doživljavaju jer je i vreme drugačije. Moj pokojni otac i majka dok su bili živi, znalo se: jagnje sa komšijama, ide se negde napolje, pravi se roštilj… Prosto, narod je uživao u tim praznicima. To je bio praznik koji se tada cenio, praznik rada, koji se slavi na taj način što se ne radi. To je jedna lepa tradicija. Bitno je bilo i tada, a i danas da za ovakve praznike imate lepo vreme i dobre prijatelje", rekla je Brena i dodala:

"Mi smo domaćinska porodica, imamo ogromno dvorište i često volimo da dočekamo goste kod nas Prvog maja. Kod nas je uvek puno ljudi, uvek se družimo. Ja nisam kao Boba ljubitelj mesa, roštilja i svih tih đakonija, ali volim dobro druženje. Sve što se slavi u krugu prijatelja slavi se sa hranom i alkoholom, tako da se i kod nas uvek nađe dobro vince i okrene se jagnje", otkrila je pevačica.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

(Blic/Gloria)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track