TRAGEDIJA KOD JAGODINE: Vozač udario ženu s detetom, pa hteo da pobegne s lica mesta

Novi detalji stravične nesreće

TRAGEDIJA KOD JAGODINE: Vozač udario ženu s detetom, pa hteo da pobegne s lica mesta

Crna Hronika -
Perica J. u svom „puntu“ imao suvozača i posle udesa, dok je Dragana nepomično ležala, jedan od njih dvojice rekao je: „Ma, nismo mi ništa krivi, idemo odavde“, tvrdi očevidac

JAGODINA - Perica J. (58), koji je „puntom“ udario Draganu Milanović (29), majku troje dece iz Majura kod Jagodine, pokušao je da pobegne s lica mesta, saznaje Kurir.Perica je u petak pokosio nesrećnu ženu koja je šetala pored puta s petogodišnjom ćerkom. Ona je od siline udarca odletela 11 metara, zadobila teške povrede i posle tri dana preminula, a policija nije zadržala vozača u pritvoru.Strašna slika- On je u kolima imao suvozača i dok je Dragana nepomično ležala pored puta, neko od njih dvojice rekao je: „Ma, nismo mi ništa krivi, idemo“, ali su ga okupljeni ljudi u tome sprečili - tvrdi za Kurir jedan od očevidaca.

Žrtva... Dragana Milanović
Žrtva... Dragana Milanović

Suprug Aleksandar Milanović kaže da je, pored toga što je doživeo ogroman gubitak, pogođen i činjenicom da ubici njegove supruge nije određen pritvor.- Ne znam šta da kažem deci, zašto više nemaju majku, a moj komšija se slobodno šeta kao da ništa nije bilo - pita se Milanović.U Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini navode da ih je policija obavestila o nesreći usmeno, kao i da im je rečeno da je pešak zadobio lakše povrede.Smrt od lakših povreda- Urađen je uviđaj, zamenik dežurnog tužioca naložio je vađenje krvi vozača dva puta, kao i tehnički pregled vozila. Uzete su izjave od učesnika nezgode, svedoka... Četiri dana kasnije obavešteni smo da je Dragana Milanović preminula. Izdali smo odmah naredbu za obdukciju - istakli su u tužilaštvu.U MUP kažu da u njihovom izveštaju piše da je Dragana Milanović bila teško povređena i pitaju se kako je moguće da tužilac prihvati nečije usmeno obaveštenje.

Bolnica u JagodiniPOSLALI SMO JE U ĆUPRIJUU bolnici u Jagodini za Kurir su naveli da je Dragana Milanović primljena na urgentnoj medicini.- Kod nas je urađena dijagnostika koju smo mi mogli da uradimo i pacijentkinja je, kad smo je stabilizovali, na zahtev neurologa transportovana u ćuprijsku bolnicu, gde je trebalo da se uradi skener glave. U našoj ustanovi se nismo izjašnjavali o stepenu povreda - rekla je za Kurir menadžerka bolnice Milica Pavlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track