U Mladenovcu

TRAGEDIJA: Pregazila dečaka (11) dok je kosio travu u svom dvorištu!

Crna Hronika

Autor:

Jasmina S. (38) iz sela Međulužje zbog prebrze vožnje izgubila kontrolu nad kolima, sletela s puta i usmrtila Gorana Stevića (11)

poginuo dečak, dečak Goran Stević, Jasmina S., selo Međulužje, brza vožnja, izgu

Na ovom mestu je poginuo Goran

BEOGRAD - Užasna smrt deteta.
Goran Stević (11) iz Mladenovca poginuo je u svom dvorištu kad je u njega uleteo automobil koji je vozila Jasmina S. (38) iz Međulužja. Nesreća se dogodila u ponedeljak oko 19 časova u selu Pružatovac kod Mladenovca dok je dečak kosio travu.

- Jasmina je vozila „sitroen sakso“ iz pravca Pružatovca ka Mladenovcu. Išla je velikom brzinom, pa je u jednom trenutku izgubila kontrolu nad kolima, sletela s puta u uletela u dvorište vikendice detetovih roditelja - kaže sagovornik Kurira iz istrage.
Automobil je toliko brzo ušao u dvorište da dečak nije stigao da pobegne i spase se. Snažan udarac odbacio ga je nekoliko metara dalje.

- Užasnuti ukućani brzo su prišli da mu pomognu. Još je disao, pa su se nadali da će ostati živ. Hitno su ga prebacili u Urgentni centar. Međutim, iako su lekari dali sve od sebe, preminuo je dva sata kasnije - priča izvor našeg lista iz istrage.
Jasmina je ostala u dvorištu do dolaska policije. Odmah joj je urađen alko-test, koji je pokazao da u njenoj krvi nema tragova alkohola.

- Strašno je ovo što se desilo! Jadno dete i njegovi najbliži nisu ni slutili da će on stradati na ovakav način. Ko bi mogao i pomisliti da će ovako poginuti u svom dvorištu - komentarisali su nesreću šokirani meštani sela Pružatovac.

Još je disao, pa su se nadali da će ostati živ. Hitno su ga prebacili u Urgentni centar, gde je preminuo dva sata kasnije zoom Još je disao, pa su se nadali da će ostati živ. Hitno su ga prebacili u Urgentni centar, gde je preminuo dva sata kasnije

Prijatelj: Majka i otac su očajni

Članovi porodice stradalog dečaka još uvek su u šoku zbog tragedije koja ih je snašla. Skrhani bolom, oni su u svom domu u Triglavskoj ulici u Mladenovcu juče primali saučešće rođaka i prijatelja.
- Goranov otac Dejan i majka Gordana nisu u stanju da pričaju s novinarima. Slomljeni su. Ja bih vam dao svoj život da možete da vratite Gorana, ali vi to ne možete da učinite i zato, molim vas, idite odavde. Doviđenja - rekao je čovek koji nam se predstavio kao prijatelj porodice Stević.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ovakvi slučajevi mogu da naprave veliku štetu našoj diplomatiji Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!