U Mladenovcu

TRAGEDIJA: Pregazila dečaka (11) dok je kosio travu u svom dvorištu!

Crna Hronika

Autor:

Jasmina S. (38) iz sela Međulužje zbog prebrze vožnje izgubila kontrolu nad kolima, sletela s puta i usmrtila Gorana Stevića (11)

poginuo dečak, dečak Goran Stević, Jasmina S., selo Međulužje, brza vožnja, izgu

Na ovom mestu je poginuo Goran

BEOGRAD - Užasna smrt deteta.
Goran Stević (11) iz Mladenovca poginuo je u svom dvorištu kad je u njega uleteo automobil koji je vozila Jasmina S. (38) iz Međulužja. Nesreća se dogodila u ponedeljak oko 19 časova u selu Pružatovac kod Mladenovca dok je dečak kosio travu.

- Jasmina je vozila „sitroen sakso“ iz pravca Pružatovca ka Mladenovcu. Išla je velikom brzinom, pa je u jednom trenutku izgubila kontrolu nad kolima, sletela s puta u uletela u dvorište vikendice detetovih roditelja - kaže sagovornik Kurira iz istrage.
Automobil je toliko brzo ušao u dvorište da dečak nije stigao da pobegne i spase se. Snažan udarac odbacio ga je nekoliko metara dalje.

- Užasnuti ukućani brzo su prišli da mu pomognu. Još je disao, pa su se nadali da će ostati živ. Hitno su ga prebacili u Urgentni centar. Međutim, iako su lekari dali sve od sebe, preminuo je dva sata kasnije - priča izvor našeg lista iz istrage.
Jasmina je ostala u dvorištu do dolaska policije. Odmah joj je urađen alko-test, koji je pokazao da u njenoj krvi nema tragova alkohola.

- Strašno je ovo što se desilo! Jadno dete i njegovi najbliži nisu ni slutili da će on stradati na ovakav način. Ko bi mogao i pomisliti da će ovako poginuti u svom dvorištu - komentarisali su nesreću šokirani meštani sela Pružatovac.

Još je disao, pa su se nadali da će ostati živ. Hitno su ga prebacili u Urgentni centar, gde je preminuo dva sata kasnije zoom Još je disao, pa su se nadali da će ostati živ. Hitno su ga prebacili u Urgentni centar, gde je preminuo dva sata kasnije

Prijatelj: Majka i otac su očajni

Članovi porodice stradalog dečaka još uvek su u šoku zbog tragedije koja ih je snašla. Skrhani bolom, oni su u svom domu u Triglavskoj ulici u Mladenovcu juče primali saučešće rođaka i prijatelja.
- Goranov otac Dejan i majka Gordana nisu u stanju da pričaju s novinarima. Slomljeni su. Ja bih vam dao svoj život da možete da vratite Gorana, ali vi to ne možete da učinite i zato, molim vas, idite odavde. Doviđenja - rekao je čovek koji nam se predstavio kao prijatelj porodice Stević.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Od početka godine je od 100.000 migranata u Srbiji ostalo samo osmoro Vladimir Cucić, komesar za izbeglice

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde