(FOTO) DRŽAVLJANIN SRBIJE U AUSTRIJI UBIO ŽENU I SVASTIKU: Skakao po leševima nasred ulice!
Foto: Printscreen Krone.at/Heinz Weeber, Ubica žene I Svastike

Dvostruko ubistvo u Štajerskoj

(FOTO) DRŽAVLJANIN SRBIJE U AUSTRIJI UBIO ŽENU I SVASTIKU: Skakao po leševima nasred ulice!

Austrija -
KAPFENBERG - U štajerskom mestu Kapfenbergu (Kapfenbergu) Srbin ubio svoju suprugu (30) i njenu sestru (29) na sred ulice

Zločin se dogodio u ponedeljak popodne ispred jednog supermarketa na raskršću puteva B20 i B116 (Evropa trg) gde je Srbin (33) u zasedi čekao ženu i svastiku, takođe srpskog porekla. Kada su se pojavile oko 14 sati on je iskočio pred njih i izbo ih nožem na sred ulice pred brojnim očevicima koji su bili u šoku.Svedoci tvrde da je bio veoma surov prilikom ubistva dve žene, da ih nije samo izbo, već po njima i skakao

Foto Printscreen krone.at/Heinz Weeber
Foto Printscreen krone.at/Heinz Weeber

Prema prvim informacijama motiv ovog gnusnog zločina je ljubomora. Naime ovog nezaposlenog Srbina, žena je nedavno napustila i podnela zahtev za razvod. Navodno je ubica u vreme zločina bio pod dejstvom alkohola i droge.

Ubica je pobegao sa mesta zločina, ali je ubrzo uhapšen na jednoj pumpi koja se nalazi nedaleko od supermarketa zahvaljujući očevidcima koji su ga prijavili.

Prema saopštenju policije ubica se nalazi u zatvoru policijske stanice Kapfenberg i protiv njega je pokrenut krivični postupak. Oružje kojim je izvršen krvavi pir prema izjavi inspektora zločin je počinjen lovačkim nožem.

I žrtve i ubica su stanovnici Kapfenberga, svi su poreklom iz Srbije. Ppolicija je saopštila da je prilikom napada sestrama naneo više ubodnih rana, a obdukcija će utvrditi njihov tačan broj. Iza njegove supruge je ostalo troje dece, a iza njene sestre dvoje.

Foto Printscreen krone.at/Heinz Weeber
Foto Printscreen krone.at/Heinz Weeber

U pokušaju da pomogne nesretnim sestrama i odbrani ih od pobesnelog napadača povređen je i jedan muškarac koji je smešten u kliničko bolnički centar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track