Čudno

Trener SMS porukom otpustio osmoricu igrača

Fudbal

Fudbalski klub Preston Nort End, član engleske Prve divizije, odnosno treće lige po rangu na Ostrvu, ostao je za samo nekoliko nedelja bez 14 igrača

Grejem Vestliotkaz osmorici

Fudbalski klub Preston Nort End, član engleske Prve divizije, odnosno treće lige po rangu na Ostrvu, ostao je za samo nekoliko nedelja bez 14 igrača!

Iza otkaza stoji menadžer Grejem Vestli, čovek poznat u engleskom fudbalu po tankim živcima i niskom nivou tolerancije. Isti taj Vestli prvo je u maju saopštio petorici fudbalera da na njih više ne računa, a sada je, tokom vikenda putem SMS poruke obavestio još osmoricu da je došlo vreme za rastanak. Četrnaesti fudbaler, golman Ričard Rajt, sam se pokupio i dao otkaz kada je video šta radi Vestli, pod izgovorom da mu nedostaje porodica.

Britanski mediji tvrde da je želeo da izbegne direktan susret sa "otpisanima" da ih ne bi izvređao prilikom razgovora.

Evo i kako je izgledala famozna SMS poruka, prva ovog tipa u Ostrvskom fudbalu:

"Momci, vi ste među osmoricom igrača od kojih očekujem da do početka nove sezone napuste klub. Kao što ste verovatno već čuli, u nastavku priprema, treniraćete pod posebnim programom i nećete biti uključeni u prvi tim na uvodnim utakmicama. Vaši treninzi će početi 10. jula a ne trećeg, a naknadno ću vam poslati detalje i oko toga. Slobodni ste u pronalaženju nove sredine, molim vas da me informišete ako s nekim budete pregovarali. Ne smete da dolazite na treninge ekipe kao i da putujete u inostranstvo, jer ćete možda istog dana morati da dođete u klub povodom transfera. U međuvremenu, pratite trenutni program treninga pod kojim ste. U potpisu, GV".

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ceo svet me zna jer sam zvezdetina, volim da popijem kafu gde me ne znaju Vesna Zmijanac, neprepoznatljiva

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!